Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av YrkesAkademin Yrkeshögskola

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 92 recensioner.

Caroline Hamberg
Detta är en utbildning med engagerade föreläsare och utbildningsledare. Många bra, relevanta kurser som gör dig förberedd inför yrkeslivet. Om du är delaktig i kurserna och är med på de värdefulla träffarna kan du garanterat, som jag och många kurskamrater, få ett jobb innan utbildningen är slut!
Olle Lindgren
En bra utbildning för kunskap om att bli en bra ledare och chef, innan eller efter du blir det. Utbildningen gav mig färdigheterna för att kunna bli en bra ledare och därför gör mitt jobb som ledare enklare och bättre. En bra blandning mellan praktik och teori. För mig där jag hade mycket praktisk erfarenhet från trädgårdsbranschen var kurserna ...
Visa mer
Lisa Lindsten
Jag slogs av den värme och den gemenskap som skapats trots att detta är en distansutbildning. Jag fick inte bara med mig den kunskap och dom verktyg för att kunna lyckas under min resa i framtiden utan även ett förbättrat självförtroende. Det är jag evigt tacksam för.
B
Marketing automation på YA har varit otroligt lärorikt. Jag som inte tidigare har arbetat inom området fick en bra grund. Det bästa med utbildningen är att jag snabbt fick många jobberbjudanden.
Karina
Under den tid jag läste min utbildning fick jag en helt ny och bred inblick inom området grönyteförvaltning. Det har varit lärorikt att få sätta sig in i denna värld och många insikter bär jag med dig. Lärarna har varit personliga och bjudit på sina egna erfarenheter. Det har verkligen uppskattats. För mig betydde utbildningen att jag kunde få e...
Visa mer
Anna
De flesta av lärarna har stor kompetens och engagerade sig för att vi skulle få med så mycket kunskap som möjligt. På kort tid lärde jag mig tillräckligt mycket om grönyteförvaltning för att kunna tillföra kunskap och ge hållbara utvecklingsförslag på min arbetsplats.
Pär Åhlén
Jag är väldigt nöjd med YA. Utbildade mig till Drift & Fastighetstekniker med examen 2021. Fungerade utmärkt och mycket bättre än jag förväntat mig med studier på distans. Fick jobb som Servicetekniker inom ventilation på Assemblin, innan studietiden var genomförd. Direkt efter examen gick jag då till min första arbetsgivare som tekniker.
Kalle
Pluggade till betongingenjör i 1,5 år 2020 augusti till 2021 december på distans. Jag är mycket nöjd med utbildningen och lärarna som vi hade i alla olika kurser. Skulle nog säga att det är en liten fördel om man har jobbat med betong innan så att man har lite kött på benen när utbildningen startar men det är min uppfattning. Jag gjorde min LIA ...
Visa mer
Sofia
Detta var en väldigt bra utbildning för mig. En komprimerad Distansutbildning som innehåller de mest relevanta delarna för att kunna arbeta inom produktionsutveckling. Jag valde yrkes akademins tekniska utbildning eftersom jag ville prova på något nytt men ändå arbeta kvar inom industrin. Utbildningen är bred vilket gjorde att arbetsmöjligheter...
Visa mer
Bridgette
Hej jag klarade utbildningen och nu jobba jag som Automation process operator med Northvolt och ABB .jag hade Inge backgrund inom teknik med jag hade bra stöd och hjälp det är en bra utbildningen
Hamed
Bäst Java utbildning i Sverige.
Claudia Kommentar:
Vad underbart att höra att du är nöjd <3
YAO
Intressant utbildning, kursledaren var hjälpsamma, fick jobb t.o.m. direkt innan jag var klar.
Britta
En givande utbildning med duktiga lärare, föreläsare, bra kursupplägg och har givit mig en bra start för att arbeta med sterilteknik.
Mario Angelo Meza Nieves
Det är inte vad som förmedlas utan hur det förmedlas som har en stor påverkan i hur det mottas av studenten. Det faktum att utbildare och utbildningsledare är yrkesverksamma, har en brinnande intresse och yrkesstolthet samt är pedagogiska i sitt framförande har gjort att jag personligen smittat av mig av deras intresse, energi och yrkesstolthe...
Claudia Kommentar:
Vilken fin recension, ett stort tack <3 Ska genast skicka vidare till gänget på steriltekniker!
Visa mer
Oscar
Utbildningen ger dig allt du behöver för att bli en kompetent steriltekniker. Du lär dig inte bara hur du ska arbeta men också varför. All teori som ligger till grund för arbetsmomenten på en sterilcentral är oerhört viktiga att kunna.
Ängsull
Utbildning med intressanta kurser som hålls av bra och engagerade lärare.
Anneli Loström
Det har verkligen varit en spännande och givande utbildning, med toppen-lärare! Det har varit bra upplägg av kurserna, genom hela utbildningen, även om det känts stressigt vissa perioder. Men med hjälp ifrån lärare och studiekamraterna, så har det gått väldigt bra! Jag gick in i utbildningen med nyfikna och öppna ögon och hade förhoppningen att ...
Visa mer
Malin
Väldigt intressanta och kompetenta lärare. De har gjort vårat lärande roligt. Även de tyngsta ämnena har varit intressant.
Raof
En mycket intressant kurs med kunniga och trevliga lärare och sakkunnig kurs ledare. Fast den korta tiden, man hinner lära sig en hel del interessanta punkter. Mycket glad att valde denna kurs.
Alfred Stajduhar
En mycket bra utbildning, mycket bra lärare och stort tack till Utbildningsledarna på Yrkesakademin.
Anders
En bra utbildning på distans som fungerar även för dig som jobbar med inspelade föreläsningar och en bra plattform. Rekommenderas.
Joakim Björklund
Jag tycker att utbildningen i sin helhet håller en bra kvalité även om det finns utvecklingspotential inom olika områden. Jag tyckeratt innehållet i utbildningen lägger en bra och bred grund för fortsatta studier/fördjupningar inom olika områden om man så önskar och vill. I annat fall ger utbildningen en bra grund för en fortsatta yrkeskarriär i...
Visa mer
Per Goldheim
Tycker utbildningen är väldigt bra än så länge, bra upplägg att man kan titta när man själv har tid
Anna
Vill du läsa en utbildning inom digital marknadsföring & försäljning där du får ta del av de senaste ämnena, har du hittar rätt! Stort plus är att där är två stora LIA-perioder där du kan knyta kunskaperna mot en arbetsplats. Spännande gästföreläsare och bra lärare med spetskompetens inom områdena.
Emma
Aktuell utbildning med bra och kunniga föreläsare. Långa LIA perioder så du kan gotta ner dig i allt som har med marknadsföring att göra! Jag fick jobb under andra året som digital sales developer och har haft väldigt bra nytta av allt som vi hittills har gått igenom!
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in