Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Yrkeshögskolan Kungsbacka

Snittbetyg: 3,8

Baseras på 17 recensioner.

Glad student
(4)
En utbildning där man får mycket bra grundläggande och praktisk utbildning. En stooor fördel att man har mycket praktik ute på företagen. Det som är synd är att utbildningens största fokus är att alla ska klara sig igenom, tyvärr ibland på bekostnad av utbildningens kvalité o kunskapsnivå känns det som. Hade sett att man hellre försökt hjälpa på...
Eva, samordnare Kommentar:
Kul att höra att du tycker utbildningen är bra och tack för din feedback angående kvalité och kunskapsnivån. Självklart ska kraven inte minska utan det ska vara en adekvat nivå på utbildningen.
Visa mer
Anna
(4)
Tycker att utbildningen varit bra men hade gärna gjort mer övergripande bokslut, som knöt ihop alla delar vi lärde oss.
Eva, samordnare Kommentar:
Tack för din input Anna. Din åsikt är värdefull och tar med oss den i planering av kommande utbildningar.
Susanne
(4)
Det har varit en spännande utbildning med stora utmaningar. Lite svårare än vad jag hade förväntat mig men jag känner att jag har fått en bred kunskap som kommer att hjälpa mig i mina framtida arbetsplatser.
Eva, samordnare Kommentar:
Kul att höra att du känner att du fått en bred kunskap som du kommer ha användning av framöver. Det är viktigt för oss att innehåller i utbildningarna speglar behovet på arbetsmarknaden.
Johan
(4)
Den svajade lite här och där när det gäller kvalité och pedagogik, svårt att hitta en röd tråd. Annars en bra utbildning med bra chans att få jobb efteråt.
Eva, samordnare Kommentar:
Tack för din feedback Johan. Det är viktigt för oss att få den och vi tar så klar med det du skriver i planering av pågående och kommande utbildningar. Det är viktigt för oss att hålla en hög kvalité på utbildningen och målet är så klart att alla ska komma ut i jobb.
Axel Eklund
(4)
Tycker de vart bra, dock haft trubbel med att skaffa jobb
Eva, samordnare Kommentar:
Det glädjer oss Axel att du tycker att utbildningen varit bra. Hoppas det löser sig med jobb för dig.
Najib Nbou
(5)
Jag har lärt mig en hel del av hiss och rulltraps delar och fick mer kunskap under LIA perioder. Haft underbar lärare Joakim och fantastiskt ledare Eva .
Eva, samordnare Kommentar:
Tack för dina fina ord Najib. Blandningen mellan skolförlags utbildning och LIA är viktigt för oss i utbildningsupplägget, där ni på LIA verkligen får testa på och utveckla er själva i skarpt läge.
Micke
(3)
De va roligt och lärorikt
Eva, samordnare Kommentar:
Det glädjer oss att du tycker utbildningen både var rolig och lärorik .
Annika
(5)
Många bra kurser och lärare.
Eva, samordnare Kommentar:
Det glädjer oss Annika att du tycker utbildningen varit bra.
Byggprojektören
(4)
Kvalitén på utbildningen var väldigt varierande och detta berodde till stor del på lärarna. De flesta hade själva gått utbildningen sen tidigare vilket gjorde att de inte hade med den pedagogiska bakgrunden en utbildad lärare får. Sen blir utbildningen till stor del vad man själv gör det till och är villig att lära sig. Målet är att komma i ...
Eva, samordnare Kommentar:
Tack för att du tog dig tid att svara på recensionen, all typ av input är värdefull för oss. Så roligt att höra att det lett till ditt drömjobb! Stort lycka till framöver.
Visa mer
-
(2)
Utbildningen var på många sätt var under all kritik. Samtliga kurser i BIM var bristfälliga. Solibri och Navisworks fick vi i princip bara en snabb genomgång av. Vi fick lära oss en bråkdel av deras funktioner. Beräkningskursen gick ut på att räkna hållfasthet men vi fick inte riktigt grepp om vad det egentligen var vi räknade på. När vi räknad...
Eva, samordnare Kommentar:
Tack för att du tog dig tid att svara på recensionen. Vi tar självklart åt oss din kritik och tar med oss den framöver i planering av nuvarande och pågående utbildningar.
Visa mer
Patrik
(3)
Bra utbildning som förbereder bra inför arbetet, men tycker personligen att det var väldigt lätta tentor och ganska låg nivå för att klara det. Tycker också att det fanns mycket tid som kunde fyllts ut med lektioner/fler kurser.
Eva, samordnare Kommentar:
Tack för din feedback på nivån, det är såklart viktigt för oss att hålla oss till en relevant nivå. Självklart ska det inte vara för låg nivå på kurserna.
Alias
(5)
Bra skola med bra personal, alltid hjälpsamma och förstående! Kurserna har varit relevanta, kunde varit mer på rådgivnings biten då yrket faktiskt är påväg dit.. dom här två åren har bara susat iväg! Två bra år!
Eva, samordnare Kommentar:
Så roligt att läsa att du tycker utbildningen var fantastisk. Intressant det du skriver om rådgivningsbiten då det numera är inlagt i de omgångarna som startade hösten 2019 samt startar 2020.
Madeleine
(5)
En bra utbildning som ger dig relevant kunskap för att sedan ge dig ett jobb snabbt efter utbildningen. Med praktik kommer du in på arbetsmarknaden och får kunskap samt erfarenhet som gör det lättare för dig att få det jobb du vill ha.
Eva, samordnare Kommentar:
Så roligt att höra att du tyckte om och tycker den har gett dig relevant kunskap utbildningen Madeleine. Att ha många veckor LIA under utbildningen håller jag med dig om att det är ett jättebra sätt att få in en fot på arbetsmarknaden.
Skruven
(2)
Rörigt, dålig planering, mycket dötid och väldigt inriktat på nymontage.
Eva, samordnare Kommentar:
Tack för att du tagit dig till att svara på enkäten och vi tar med oss din feedback i pågående och kommande utbildningsomgångar.
Anna
(3)
Tycker att utbildningen kan innehålla mer. För många dagar som inte var schemalagda, erbjuda övningar eller liknande för de dagarna man inte går i skolan, utan krav på inlämning utan mer för att testa och lära sig. Lättare att lära sig genom att ha en uppgift att lösa, vid sidan av att man själv sitter och testar programmet (Revit, AutoCAD). Bä...
Eva, samordnare Kommentar:
Tack för din återkoppling på utbildningen Anna. Vi ska ta med oss dina tankar i planeringen av kommande utbildningar.
Visa mer
Suzana
(4)
Fått vänner för livet! Lärorikt i allra högsta grad! Märkts att man har lärt sig mycket och utvecklat sig! Satt hjärnan på prov flera gånger om under olika tentamen! Det har även varit lärorikt och ha olika konsulter en del har varit bra och en del mindre bra! I sin helhet så har allt fungerat utmärkt! Och JA det har varit värt den tiden!
Eva, samordnare Kommentar:
Härligt att höra Suzana att du tycker utbildningen varit lärorik. Det är klart det kan vara ett stort steg att ta och utbilda sig under några år. Det är mycket tid och pengar man investerar i det, så gott att läsa att du tycker det varit värt det.
Linda Ahlström
(3)
Bra och lärorik utbildning.
Eva, samordnare Kommentar:
Så roligt att läsa Linda att du tycker det var en bra och lärorik utbildning.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in