Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Yrkeshögskolan Landskrona

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 16 recensioner.

Olivia
(4)
Det absolut bästa med eventkoordinator-utbildningen i Landskrona är det breda nätverk som erbjuds. Från den hippa eventbyrån i Köpenhamn till de trygga kommunaljobben i Halland.
Felicia
(5)
En fantastisk lärorik utbildning!! Man lär sig otroligt mycket. Intressanta kurser och inspirerande föroläsare :) har 3 långa praktiker där man lär sig jätte mycket och som man får välja helt själv men annars hjälper skolan till med mycket. Man kan bli så otroligt mycket av denna utbildningen! Bara du själv som kan begränsar dig
Fannie
(5)
En otroligt givande utbildning som öppnar många dörrar och möjligheter. Kurserna är varierande och ger en bred inblick i hur branschen fungerar. Under utbildningen varvas teori med praktik som gör att man utvecklas som person och blir medveten om sitt personliga varumärke. Du lär känna fantastiska personligheter och kommer garanterat skapa minne...
Visa mer
En som tagit examen
(4)
Denna utbildning gav en verktyg för framtiden, fantastiska kontakter och stora möjligheter för arbete efter avslutad utbildning.
Victoria
(5)
En bra utbildning som förbereder en för den riktga värden med både teori och mycket praktik. Skolan har även mycket kontakter i branschen och efter utbildningen är avklarad finns det fortfarande tips och stöd ifrån utbildningsledarna.
Malin
(5)
Förutom den teoretiska kunskapen lär du dig otroligt mycket i arbetslivet. Utbildningen har riktigt bra nätverk som leder till jobb. Du utvecklar också dina personliga egenskaper och blir en riktigt vass projektledare. Vi arbetar ute i arbetslivet från dag 1.
Emma
(5)
En utbildning som utbildar morgondagens ledare. Utbildningen som vet vad som krävs för att en projektledare ska bli den bästa den kan bli. Två fullspäckade år med nätverkande och den enskilda individen i fokus. Rekommenderar starkt!
M
(5)
Eventkoordinatorutbildningen i Landskrona är en jättebra utbildning för dig som vill lära dig allt om att jobba med alla sorters evenemang. Du får både teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet, genom en grym blandning av föreläsningar och en stor mängd volontärsuppdrag.
Hudterapeut
(5)
Suverän utbildning, knyter massor av kontakter genom LIA, studiebesök, mässor. Mycket hög och bra nivå på alla kurser. Högt tempo.
Hudterapeut
(5)
Suverän utbildning som ledde direkt till jobb. Knöt massor av kontakter under liaperioderna och nya vänner under skoltiden. SHR-godkänd!
Daniel Glantz-Persson
(5)
Eventkoordinator är en utbildning som ger dig alla nycklar för att lyckas som projektledare ute i arbetslivet, oavsett om du vill jobba med festivaler, konferenser eller starta eget företag. Utbildningen ligger i framkant och är hela tiden villiga att förändras för att möta näringslivet och det är för mig unikt! Många fantastiskt duktiga föreläs...
Visa mer
Frida
(4)
De två åren jag gick på utbildningen lärde jag mig så mycket om event. Jag har alltid tyckt det var roligt att gå på event och att äntligen få möjlighet att få jobba med det själv är underbart. För första gången i mitt liv vet jag vad jag vill jobba med och vad jag vill bli när jag blir stor!
Johanna
(5)
En fantastisk utbildning som parallellt med studierna arbetar aktivt med arbetslivet. Som student får vi arbeta med flera publika evenemang samt ha egna projekt under skoltiden. Utbildningen leder verkligen till arbete.
/malin
(4)
Toppen - rekommenderas!
Anonym
(2)
Att få jobb beror ENDAST på dig.
Anonym
(4)
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från yhutbildningar.se
Logga in