Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Apputveckling

YH-utbildning inom Data och IT

Data och IT

Data och IT är en bransch som är i ständig förändring, och utvecklas hela tiden. En YH-utbildning inom Data och IT är väldigt värdefull, och beroende på vad du väljer för inriktning kommer dina arbetsrutiner också variera. Behovet av kompetenskraft inom data och IT är konstant, och det ses ofta som en nyckelkompetens på företagen.

Visar 1-3 av 3 träffar
Sökresultat Ort
Applikationsutvecklare till iPhone och Android
IT-Högskolan
Göteborg
Vill du snabbt ut i arbete till en bransch som har stort behov av dina nyvunna kunskaper? Vill du arbeta...
Avancerad Programmering iPhone och Android
Malmö Yrkeshögskola
Lund
Sök till Malmö Yrkeshögskolas apputbildning i Lund och lär dig bygga avancerade appar med Swift för iPhone, iPad, Apple Watch...
Webbanalytiker
Medieinstitutet
Flera orter (2)
Hur beter vi oss egentligen när vi besöker en webbplats? Finns det mönster som företag kan dra nytta av? På...
Visar 1-3 av 3 träffar
 

Mer om YH-utbildning inom Data och IT

Det finns flera olika yrkesroller inom data och IT och det utvecklas hela tiden nya roller i samband med den tekniska utvecklingen. Det i sin tur leder till att YH-utbildningarna varierar och utvecklas inom data och IT. Bland YH-utbildningarna som finns idag kan du hitta inriktningar som Processingenjör, Certifierad Agil Testare, Systemutvecklare, SharePointutvecklare, Programmerare, Automationsingenjör och mycket mer.

För att underlätta för dig som besökare har vi delat in YH-utbildningarna under data och IT i flera underkategorier.

» CAD
» IT/Nätverk
» Programmering
» Systemvetenskap
» Webbproduktion

Data och IT utbildningarYH-utbildning inom Data, IT och Design

Ett arbetsliv inom data och IT tenderar sällan att bli tråkigt och förutsägbart, då det är en bransch som ständigt utvecklas med tiden.

YH-utbildningar skapas bara då det finns ett dokumenterat och efterfrågat behov på arbetsmarknaden, vilket innebär att din utbildning inom kategorin data och IT i cirka 90 procent av fallen leder direkt till en anställning. De allra flesta YH-utbildningar inom kategorin data och IT kombinerar också teori med praktik ute på en arbetsplats. Det kallas även för ”Lärande i arbete” (LIA).

Genom LIA:n får du som studerande arbetslivserfarenhet redan under studietiden, och dessutom kontakt med möjliga arbetsgivare redan innan du är klar. Det här ger dig som student ett stort försprång.

För dig som premierar flexibilitet och inte kan ta dig fram och tillbaka till utbildningsorten finns det en möjlighet att läsa din YH-utbildning inom data och IT på distans.