Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Om skolan

Välkommen till PlaygroundSquad!

PSQ är en Yrkeshögskola i Falun där studenterna snabbt kommer ut på arbetsmarknaden mot spelbranschen efter två års utbildning. Här kan du bli Spelprogrammerare, 3D-grafiker eller Speldesigner.

Utbildningen ger totalt 450 YH-poäng.

VÅRA UTBILDNINGAR

  • Game Artist
  • Game Designer
  • Game Programmer

Våra tre utbildningar täcker de breda yrkesbehoven och positionerna i spelbranschen. Det innebär att våra studenter får ett tight samarbete under de tre spelprojekt som äger rum under utbildningen. Spelprojekten är utformade att efterlikna hur en faktiskt spelproduktion ser ut.

Tidigare studenter på PlaygroundSquad är nu anställda hos stora spelstudios som: DICE, Rovio, Avalanche, Machine Games etc.

Så arbetar vi på PlaygroundSquad

Praktiskt lärande är viktigt för oss, därför jobbar vi efter ”Learning by Doing”. Vi driver studenternas kunskap och erfarenhet framåt genom att kontinuerligt flytta lärandet från teori till praktiskt arbete. Vi gillar datorer mer än böcker, om vi säger så. I och med det får du som student snabbt använda dina nya kunskaper så snart du lärt dig dem.

Lärare & Handledare

Våra lärare finns alltid tillgängliga i huset för att hjälpa och ge råd till studenterna samt dela med sig av sin kunskap och erfarenhet från spelbranschen. Våra lärare har tiotal års erfarenhet från den riktiga spelbranschen och har arbetat på stora, globala speltitlar. Vi tror på att kontinuerlig feedback är avgörande för att studenternas kunskap ska blomstra, men vi vet också att oväntade saker lätt händer – därför finns vi alltid till hands i huset på ett smidigt sätt för våra studenter.

PSQ's Mål: Arbete efter utbildningen

PlaygroundSquad styrs mycket av hur arbetsmarknaden ser ut och vad som behövs i nuläget. Vårt mål är att få studenterna ut i arbete så snart som möjligt. Över 80 procent av våra studenter har anställning 6 månader efter avslutade studier.

Vi samarbetar nära med företagen i vår Advisory Board som består av bl.a: DICE, Rovio, King, Avalanche, Machine Games m.fl.


För mer information om PlaygroundSquad, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med PlaygroundSquad

Varför välja PlaygroundSquad?

Samarbete med brancher

CSN-berättigad

Praktik/LIA

PlaygroundSquad Twitter


Utbildningar

YH-utbildning
Data / IT
Spelutveckling Utbildningsform Längd Ort
Game Artist Klassrum Falun
Game Design Klassrum Falun
Game Programmer Klassrum Falun

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: PlaygroundSquad

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

PlaygroundSquad

Trotzgatan 29
79172 Falun

Tel: 023-29800
www.playgroundsquad.com

Beställ information

För att få mer information från PlaygroundSquad, fyll i följande uppgifter:

Jag har förkunskaper i
C
C#
Java
Object-oriented programmering eller rendering
spelmotor-arbete
3D-grafik
C + +