Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Välkommen till PlaygroundSquad!

PlaygroundSquad är Sveriges äldsta skola inom spelutveckling, hos oss kan du bli Spelprogrammerare, 3D-grafiker eller Speldesigner, och snabbt få anställning efter studierna.

PSQ är en Yrkeshögskola, beläget i Falun, där studenterna snabbt kommer ut på arbetsmarknaden mot spelbranschen efter två års utbildning. 

Våra utbildningar

På PlaygroundSquad kan du utbilda dig i tre grenar:

  • Game Artist
  • Game Designer
  • Game Programmer

Våra tre utbildningar täcker de flesta yrkesbehoven och positionerna i spelbranschen. Detta innebär att våra studenter får ett tight samarbete under de tre spelprojekt som äger rum under utbildningen. Spelprojekten är utformade att efterlikna hur en faktiskt spelproduktion ser ut.

Tidigare studenter på PlaygroundSquad sitter nu på anställningar hos stora spelstudios som: DICE, Rovio, Avalanche, Machine Games etc.

Så arbetar vi på PlaygroundSquad

Praktiskt lärande är viktigt för oss. Därför jobbar vi efter en ”learning by doing”-metod. Vi driver studenternas kunskap och erfarenhet framåt genom att kontinuerligt flytta lärandet från teori till praktiskt arbete. Vi gillar datorer mer än böcker, om vi säger så. I och med det får du som student snabbt använda dina nya kunskaper så snart du lärt dig dem i PSQ's berömda spelprojekt. 

Lärare & Handledare

Våra lärare finns alltid tillgängliga för att hjälpa och ge råd till studenterna samt dela med sig av sin kunskap och erfarenhet från spelbranschen. Våra lärare har tiotal års erfarenhet från den riktiga spelbranschen och har arbetat på stora, globala speltitlar. Vi tror på att kontinuerlig feedback är avgörande för att studenternas kunskap ska blomstra, men vi vet också att oväntade saker lätt händer – därför finns vi alltid till hands i huset på ett smidigt sätt för våra studenter.

Mål: Arbete efter utbildningen

PlaygroundSquad styrs mycket av hur arbetsmarknaden ser ut och vad som behövs i nuläget. Vårt mål är att få studenterna ut i arbete så snart som möjligt. Över 80 procent av våra studenter får anställning 6 månader efter avslutade studier.

Det som utgör våra utbildningars läroplaner styrs av spelbranschens behov samt av vår styrelse, vilket säkerställer att eleverna är utrustade med rätt kunskaper för att få en anställning så snart som möjligt efter examen. 

Vi samarbetar nära med företagen i vår Advisory Board som består av bl.a: DICE, Rovio, King, Avalanche, Machine Games m.fl.


För mer information om PlaygroundSquad, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

PlaygroundSquad Facebook

PlaygroundSquad Twitter


Utbildningar

Yh-utbildning
Data / IT
Programmering Ort
Game Programmer Falun
Spelutveckling
Game Artist Falun
Game Design Falun

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med PlaygroundSquad

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

PlaygroundSquad

Trotzgatan 29
79172 Falun

Tel: 023-29800
www.playgroundsquad.com

Beställ information

För att få mer information från PlaygroundSquad, fyll i följande uppgifter: