Välkommen till Yrkeshögskolan Jönköping

- Vi utbildar framtidens arbetskraft

Utbildningarna på Yrkeshögskolan Jönköping är framtagna av arbetslivet efter deras kompetensbehov. En del av din utbildningstid är förlagd på en arbetsplats/hos ett företag (LIA).

Utbildningar på Yrkeshögskolan Jönköping

Totalt har vi just nu 13 olika utbildningar. Flertalet av utbildningarna drivs i samarbete med Jönköping University. Det innebär att du som studerande vid vår skola får tillgång till de fördelar en student vid Jönköping University har. Exempelvis kan du ta del av kårlivet, få tillgång till universitetsbiblioteket mm.

Med Jönköping University som huvudman är utbildningen kvalitetssäkrad. Examensbeviset utfärdas av Tekniska Högskolan i Jönköping (som är en del av Jönköping University) vilket väger tungt när du söker arbete efter utbildningen.

Våra utbildningar
Automationsingenjör - Robot, 400 Yhp
Automationsingenjör - Mjukvara, 400 Yhp
Elektroniktekniker, 400 Yhp
Elkraftingenjör, 400 Yhp
Elprojektör, 300 Yhp
Hållbar produktion, Plast- och Polymeringenjör, 400 Yhp
Produktions-, e-handels- och lagerlogistik, 200 Yhp
Produktionsutveckling, 300 Yhp
Ljud- och musikproducent, 400 Yhp
Svetsspecialist IWS och Svetskontrollant, 225 Yhp
VA-projektör, 300 Yhp

I samarbete med branschen

Yh-utbildningar utvecklas och genomförs i nära samarbete med näringsliv och organisationer.

Tekniska Högskolan i Jönköping (Jönköping University) är ansvarig utbildningsanordnare till alla utbildningar utom Trafiklärare och utbildningarna genomförs av Yrkeshögskolan Jönköping (Jönköpings kommun).

Ansökningar

Ansökningstider för de olika utbildningarna varierar och de kan vara öppna för sen anmälan så håll koll på vår hemsida samt Jönköping University - eller hör av dig om du har frågor.

Om skolan

Vi har nyrenoverade lokaler på Vasavägen 6 i Jönköping (på Rosenlund, nära Elmia) och med goda bussförbindelser. Tillgång till fri parkering finns också. Vi har föreläsningssalar, verkstäder med utrustning samt kök, grupprum och allmänna utrymmen. Lunch kan medtagas, micro och kyl finns eller äta på någon servering i närheten.


För mer information om Yrkeshögskolan Jönköping, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Yrkeshögskolan Jönköping

Varför välja Yrkeshögskolan Jönköping?

Bra kontakter

med näringsliv

Praktik/LIA

Kombinera arbete

med studier

Utbildningar

YH-utbildning
Estetiska utbildningar
Musik / Sång / Musikproduktion Utbildningsform Längd Ort
Ljud - och musikproducent, 400 Yhp Klassrum Jönköping
Fordon / Transport
Bil / Lastbil / Buss
Trafiklärare, 300 Yhp Klassrum Jönköping
Teknik
Elektroniktekniker, 400 Yhp Klassrum Jönköping
VA-projektör, 300 Yhp Distans Distans
Industri
Hållbar produktion - Plast och Polymeringenjör, 400 Yhp Klassrum Jönköping

Ortbeskrivning

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Yrkeshögskolan Jönköping

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Yrkeshögskolan Jönköping

Vasavägen 6
55454 Jönköping SVERIGE

Tel: 076-815 38 00
yrkeshogskolanjonkoping.se


Recensioner

Snittbetyg: 3

Baseras på 4 recensioner.

2023

Vill du bli trafiklärare sök på en annan ort Den här utbildningen är värdelös Man lär sig ingenting, nivån på undervisningen är mycket låg. Lärarna är nästan alltid sjuka.

Slöseri på min tid

Detta är den mest oseriösa och värdelösa utbildningen som finns. Lärarna typ aldrig på plats ("sjuk,vabb och andra påhitt") Man lär sig ingenting noll Lekstuga Ingen arbetsro Inget eget klassrum Många lämnar inte in sina uppgifter som ska göras men lärarna bryr sig inte De hittar alltid på för att få saker o ting att låta bra Ingen som...

Anders Rickman Kommentar:
Hej, Vad tråkigt att du upplever det så. Vi tar till oss av dina ord och tar det vidare i vårt arbete. Detta är en bild av utbildningen som vi inte känner igen oss i. Vi använder flera olika klassrum eftersom de som studerar på gymnasiet har skiftande schema och vi får anpassa oss efter varandras upplägg. Men vi har inte upplevt detta som nå...
Visa mer
Ingrid

Jag började min utbildning i augusti 2020 och blir färdig i mitten på oktober 2021. Utbildningen har, Corona till trots, varit jättebra. Fantastiska lärare och klasskompisar. Vi har fått göra större delar av utbildningen på distans vilket jag tycker har fungerat väldigt väl. Vi har fått hitta egna LIA platser men har fått hjälp om det behövts ...

Visa mer
Beställ information

För att få mer information från Yrkeshögskolan Jönköping, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(3,0)
Baseras på 4 recensioner.