Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Referenser - Yhutbildningar.se

Läs mer om vad några av våra medverkande skolor tycker om Yhutbildningar.se och Studentum.se

"Studentum erbjuder en portal där våra skolor och utbildningar syns på ett informativt sätt samtidigt som Studentum erbjuder saklig information gällande olika studievägar och studieformer. Vi får väldigt många intresseanmälningar via Studentum och kombinationen av saklig information, möjligheterna till att ställa frågor och betygssätta oss gör att vi väljer Studentum som marknadsföringskanal"

Eva Appelgren
Marknadsansvarig
AcadeMedia


”Vår utbildningsfilosofi bygger på praktiskt arbete och samarbete. I vår jakt på goda samarbetspartners hittade vi Studentum. Det känns helt rätt att vi varit kunder hos detta utvecklande företag sedan 2006, och använt tjänster som huvudsponsring, riktat utskick och restplatslänkar. Vi ser fram emot vårt fortsatta samarbete!” 

Hassse Olsson
Administratör för KY-Marknadsföring och Försäljning
samt 8:e intaget för (Yh) Produktionsteknik/Logistik
Arvika Näringslivscentrum


"Vi har varit kunder hos Studentum sedan 2006 och är nöjda med samarbetet. De hjälper oss att nå ut med våra KY/YH-utbildningar och införskaffa elever både på internet och genom deras tidning Studentumguiden. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!"

Simonette de Groot
Utbildningshandläggare
Nova högskolecentrum


”Vi har sedan 2007 haft ett framgångsrikt samarbete med Studentum, där de hjälper oss nå ut med våra utbildningar till rätt målgrupp och vi får ett stort antal elever genom dem. De mätbara resultaten och statistiken talar sitt tydliga språk att det är på internet många söker sin utbildning idag.

Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!"

Annika Matthed
Utbildningssekreterare
Lärcentrum Vansbro


"Vi har arbetat med studentum.se i flera år och alltid fått bra hjälp, stöd och rekryterat elever genom Studentum.
Vi är väldigt nöjda med hur Studentum har gett oss stöd och tips för hur vi skall agera i vår marknadsföring. Det känns som om vi som utbildningsannordnare har med proffs att göra."

Robert Hagsten
Burgårdens utbildningscentrum


”Vi på EC Utbildning har stor nytta av den exponering som Studentum ger oss och ingen annan genererar så många intresseanmälningar till våra utbildningar.”

P-O Lindgren
Utbildningschef
EC utbildning


 

”Vi på vuxenutbildningen i Upplands-Bro började använda Studentum 2008 och har sedan dess haft ett framgångsrikt samarbete där de hjälper oss nå vår målgrupp och vara det självklara valet inom trafik- och transportutbildningar i Stockholmsregionen. Våra utbildningar Trafiklärare, Maskinförare och Yrkesförare är mycket populära och i stort sett dagligen får vi in intresseanmälningar från ett stort geografiskt område. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete”

Tomas Stens
Rektor
Upplands-Bro Vuxenutbildning


”Vi startade vårt samarbete med Studentum 2006, och är väldigt nöjda med det. Vi gillar att man kan välja flera tjänster för att öka kännedomen om Xenter och våra utbildningar. Det brukar märkas när man gör en aktivitet hos dem.  Studentum är lyhörda och hjälpsamma, och vi gillar att de jobbar med ett långsiktigt perspektiv för att upprätthålla kvalitén på sina tjänster”.

Patrik Lark
Xenter


 

"Studentum fungerar som en mycket bra samarbetspartner med god inblick i utbildnings- och marknadsföringssområdet. Vi upplever att Studentum arbetar med kontinuerlig omvärldsbevakning för att ständigt befinna sig i framkant inom deras bransch. Vi använder Studentum eftersom de erbjuder tjänster med hög kvalitets- och servicenivå."

Anette Stendahl
Marknadskommunikatör
Tranås Utbildningscentrum


 

”Vi på Heta Utbildningar i Härnösand har ett samarbete med Studentum, där de hjälper oss nå ut och fylla våra kvalificerade teknikerutbildningar inom energiområdet. Våra utbildningar ger goda framtidsutsikter och vi ger samma prognos för vårt fortsatta samarbete.”

Maria Kalén
Utbildningssamordnare
Heta Utbildningar


"Vi på Edströmska Vuxenutbildning är nöjda med att medverka på Studentum.se. Genom att synas på en sida som blivande studenter frekvent besöker finner vi vår målgrupp. Det är många som annonserar på Studentum och det gör att webbbesökanden kan botanisera bland olika utbildningar och jämföra dem på ett bra och enkelt sätt. Studentum.se tilltalar oss genom deras utformning av sidan, att man sedan kan gå vidare till vår hemsida och begära mer information om våra utbildningar är positivt. Studentum.se undersöker sedan att vi har kontaktat eller skickat information till de som begärt det och det ser vi som positivt. Dessutom har de trevliga kontaktpersoner till oss annonsörer och de är snabba på att hjälpa oss vid behov" .

Monika Albrektsson
Studievägledare/marknadsföring
Edströmska Vuxenutbildning"Sedan 2006 har Competensum använt Studentum. Från våra egna uppföljningar märker vi att studenterna till våra olika konkurrenskraftiga utbildningar hittar oss på två sätt, antingen genom vänner eller på internet.
Studentum är ett av våra ben på internet och vi är nöjda med marknadsföringen de erbjuder.
"

Ann-Sofi Aru
VD och rektor
Competensum


 

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in