Visar 1-20 av 84 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
  • = Öppen för sen anmälan / har restplatser
Visar 1-20 av 84 träffar
1
2
3
4
5

I takt med teknikutvecklingen och människors kunskap om tekniken ökar också intresset och behovet för en YH-utbildning inom information och media. Bland YH-utbildningarna finns flera olika inriktningar, så gör en intresseanmälan för din inriktning för att få mer information.

YH-utbildning inom Information och media

En YH-utbildning inom områdena information och media kan leda till flera alternativa yrken, allt beroende på ditt val av inriktning.

Beroende på vilken YH-utbildning inom områdena information och media du väljer, och beroende på vilken organisation du hamnar i kan ditt ansvar komma att variera.

Varje typ av media har sina specialiteter och varje kundgrupp har sina krav - som alla fordrar särskilda kompetenser. Ibland krävs det en bredd som spänner över allt från att definiera kommunikationsplaner till att också genomföra dem. Andra gånger är det en specialist som efterfrågas, som en expert på ett enda dataprogram.

YH-utbildningar innehåller en stor del praktik, vilket ger dig en nära kontakt med branschen och en stor fördel när du tagit examen.

Jobba som ex. redigerare, programmerare eller strateg

Nivån på YH-utbildningarna inom information och media är ofta hög och ger djupa kunskaper och förståelse inom den valda inriktningen.

Jobbmöjligheterna för dig som går en YH-utbildning inom information och media är stor. Här finns också en enorm bredd och valmöjlighet på vad du kan välja att studera. Du kan exempelvis studera till redigerare, programmerare eller strateg. Detta är bara ett litet urval. Hitta din inriktning i listan ovan.

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀