Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Mjukvarutestare

EC Utbildning
Sammanfattning
YH-utbildning
Göteborg, Malmö, Örebro
1,5 år
Heltid
Studiemedelsberättigad
Kommande starter
Göteborg Sista ansökan
Höst 2022 
2022-05-25
Malmö
Höst 2022 
2022-05-25
Örebro
Höst 2022 
2022-05-25

Mjukvarutestare

Det är stor brist på kunniga mjukvarutestare. Bli en efterfrågad specialist inom test och kvalitetssäkring av system och produkter!

IT-miljön expanderas ständigt och präglas idag av integrerade system; så som datorer, surfplattor, internet, programvaror och inbyggda system. Företag arbetar hårt för att skapa buggfria produkter och modeller. På grund av bristen på kompetenta mjukvarutestare har företag haft svårigheter att fylla ut kompetensgapet. Det är där du kommer in i bilden!

Denna yrkeshögskoleutbildning gör dig till professionell mjukvarutestare med god praktisk kompetens. Under utbildningen får du utföra tester, buggsökning och felsökning, förstå kravspecifikationer och arbeta med buggrapportering. Du kommer att använda moderna verktyg och nyaste tekniken för att utföra tester.

Under utbildningen erhåller du den sakkunnighet som efterfrågas och du blir både trygg i rollen som mjukvarutestare och efterlängtad hos arbetsgivare.

Utbildningen är framtagen tillsammans med IT-företag som använder testning i deras dagliga verksamhet, vilket gör utbildningen mycket aktuell och korrelerar med behoven på arbetsmarknaden.

EFTER EXAMEN

Efter examen kan du bland annat arbeta som: 

  • testare
  • testledare
  • testdesigner
  • testspecialist
  • kvalitetssäkrare

SEN ANMÄLAN?

Sista ordinarie ansökningsdag har passerat, men på EC Utbildning har vi en tradition av att hålla öppet alla våra utbildningar för sen anmälan under sommaren. Anledningen är att vi vill ge dem, som av olika anledningar inte skickade in sin ansökan innan sista ansökningsdag, en utökad chans. Sen anmälan innebär dock att ansökan kommer att hanteras i mån av plats. Det är alltså inte säkert att din ansökan kommer att hanteras om du skickar in den som en sen anmälan, men du har möjlighet att få en plats om någon annan tackar nej till sin.

För mer information om Mjukvarutestare, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Upplev friheten med EC Stream

Geografisk placering är inget hinder, nu kan du också studera oberoende av ort!
Vi på EC Utbildning erbjuder nu alla utbildningar som EC Stream, ett smart och digitalt sätt att studera. Detta innebär att du själv kan välja att ta del av utbildningen i skolan eller välja att följa lektionerna digitalt via livestreaming. Du har alltså möjligheten att studera var du vill, men inte när du vill. 

Mer information om EC Stream finns att hitta på vår hemsida!

Kurser

Besök utbildningens hemsida för att se aktuella kurser för utbildningen.

Så ansöker du

För att söka utbildningen krävs att du har grundläggande behörighet för yrkeshögskolestudier samt minst godkänt i följande kurser:

  • Matematik 2
  • Programmering 1 (Programmering A)

eller motsvarande.

Saknar du behörighet?

Saknar du den särskilda behörigheten inom programmering och/eller matematik som behövs för att söka utbildningen? Då erbjuder EC en preparandkurs inom Programmering 1 och Matematik 2 som ger dig chansen att få även den särskilda behörigheten som krävs. Läs mer på ECs hemsida. 

Examen & Intyg

Utbildningen ger en Yrkeshögskoleexamen.

Kostnader

Utbildningen är kostnadsfri och berättigar till studiemedel från CSN.

EC Utbildning

Kunskaper inom IT är alltid en bra deal!

När gick det senast en dag då du inte interagerade med någon form av teknisk lösning? Vi lever i en tid där till och med våra laddare till våra smarta mobiltelefoner har blivit smarta. Därför vågar vi hävda att IT...


Läs mer om EC Utbildning och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Mjukvarutestare

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EC Utbildning

Tomtebodavägen 3 A
171 65 Stockholm


Beställ information

För att få mer information om utbildningen Mjukvarutestare från EC Utbildning, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.