Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Utveckla din kreativa sida med en Diploma in Creative Industries

University of the Sunshine Coast
Sammanfattning
Yh-utbildningar utomlands
Sunshine Coast
2 terminer
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter
Sunshine Coast
juli 2020  (Engelska)
februari 2021  (Engelska)

Utveckla din kreativa sida med en Diploma in Creative Industries

Vad innebär Creative Industries? Begreppet inkluderar de kreativa jobb som finns inom branscher som marknadsföring, design, konst och media. 

USC är beläget i soliga Sunshine Coast. Det är nära till stränder, regnskog och nationalparker. Det är inte ovanligt att se en känguru studsa förbi på campus!

När du gör en Diploma in Creative Industries på USC får du välja mellan kurser som Introduction to Media and Communication Industries, Playing with Words: an Introduction to Creative Writing Craft och Fundamentals of Photography. Du läser totalt åtta kurser över ett läsår.

Om du trivs kan du använda ditt år för att starta direkt på en Bachelor of Creative Industries för att vidare fördjupa dig i det du är intresserad av.

För mer information om Utveckla din kreativa sida med en Diploma in Creative Industries, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till University of the Sunshine Coast ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 6.0 i betyg. Observera att om det var mer än 5 år sedan du gick ut gymnasiet kan skolan be dig att göra ett engelska test.

University of the Sunshine Coast

University of the Sunshine Coast

Ungt och innovativt universitet med unika faciliteter

University of the Sunshine Coast är ett av Australiensyngsta universitet och har snabbt blivit väldigt populärt bland internationella studenter. Här får du hög nivå på utbildningarna samtidigt som du har några av världens kanske finaste stränder runt hörnet. Solsäkra Sunshine Coast är...


Läs mer om University of the Sunshine Coast och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Utveckla din kreativa sida med en Diploma in Creative Industries

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

University of the Sunshine Coast

90 Sippy Downs Dr
sippy downs

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Utveckla din kreativa sida med en Diploma in Creative Industries från University of the Sunshine Coast, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.