Visa yhutbildningar.se som: Mobil
Visar 1-5 av 5 träffar
  • = Har restplatser / lediga studieplatser
Visar 1-5 av 5 träffar
 

Sjuksköterska

Att jobba som sjuksköterska är ett hårt arbete, där det från dig krävs att du kan jobba självständigt och ansvarsfullt inom omvårdnad. Arbetat kan variera om du väljer att specialisera dig inom något område, men oftast jobbar sjuksköterskor med bland annat att administrera läkemedel, att utföra behandlingar, informera patienter och anhöriga.

Barnsköterska

Är du intresserad av att specialisera dig som barnsköterska så ingår det i ditt arbete att hjälpa och stödja barnet och dess föräldrar. Det innebär att du som person måste vara lyhörd och ha förmågan att kunna kommunicera och anpassa informationen efter barnets ålder. Som barnsköterska kan dina arbetstider vara varierande lite beroende på vart du arbetar.

Undersköterska

Du kan även välja att specialisera dig som undersköterska. Om du väljer denna inriktning kan du efter färdig utbildning välja att arbeta inom akutsjukvården, på sjukhusens vårdavdelningar, på vårdcentraler, inom den psykiatriska vården, inom hemtjänsten och på särskilda boenden för äldre. Som undersköterska handlar ditt arbete om omvårdnad av människor som är sjuka eller behöver hjälp och stöd av andra anledningar. Utöver omvårdnaden så ingår det även i ditt arbete som undersköterska att dokumentera patienters tillstånd och dess åtgärder som ska göras. Som undersköterska är det viktigt att du har ett stort människointresse, att du har tålamod och förmåga att förstå patienternas situation.

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från yhutbildningar.se