Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Forum för utbildning och studier

Diskutera allt inom utbildning  med andra blivande studenter

Forum för studier och utbildning

I vårt forum för studier kan du t.ex. diskutera utbildningar, skolor, studentboenden, antagning och andra studierelaterade frågor. Du kan även söka reskompisar eller någon att dela lägenhet med inför dina studier, oavsett om det är i Sverige eller utomlands.

Tips: Vissa frågor finns redan besvarade under "Vanliga frågor".

OBS: I och med nya EU lagen för behandling av personuppgifter (GDPR) så kommer vi inte längre att publicera inlägg som innehåller personuppgifter så som t.ex. mejladress eller telefonnummer.


Skriv nytt inlägg


Sök
Senaste inläggen:

Svar Inlägg
0 Hemtentamen 2019-10-08   Martin Jag behöver hjälp med min hemtentamen i historia. Om någon kan hjälpa mig, hör gärna av sig.
2 RE: Hjälper dig med skolarbeten/studier 2019-10-02   Dana Hej! Vill du hjälpa mig med en uppgift i samhällskunskap 1b
0 Samhällskunskap 1b 2019-10-02   Dana Hej! Jag vill ha hjälp med uppgifter i samhällskunskap 1b Jag betalar.
0 Hjälp med statistikkurs betalning 2019-09-30   Nata Hej! Jag har nyligen påbörjat en kurs i statistik som går på distans och pågår terminen ut. Jag hade behövt en del hjälp med denna och förklaringar som jag inte alltid förstår i boken. Har du ...
2 RE: Behöver du hjälp med språkgranskning och feedback? 2019-09-30   Pluggfen Hej Tom! Enligt forumet har de tagit bort funktionen för att skriva ens kontaktuppgifter, det raderas. Det är därför jag har skrivit att man kan göra en sökning på Google för att hitta mig. Al...
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från yhutbildningar.se
Logga in