Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Forum för utbildning och studier

Diskutera allt inom utbildning  med andra blivande studenter

Forum för studier och utbildning

I vårt forum för studier kan du t.ex. diskutera utbildningar, skolor, studentboenden, antagning och andra studierelaterade frågor. Du kan även söka reskompisar eller någon att dela lägenhet med inför dina studier, oavsett om det är i Sverige eller utomlands.

Tips: Vissa frågor finns redan besvarade under "Vanliga frågor".

OBS: I och med nya EU lagen för behandling av personuppgifter (GDPR) så kommer vi inte längre att publicera inlägg som innehåller personuppgifter så som t.ex. mejladress eller telefonnummer.


Skriv nytt inlägg


Sök
Senaste inläggen:

Svar Inlägg
3 RE: Skriver dina uppsatser, uppgifter mm 2019-11-26   k. Hej! Är du bra på humanioraämnen? Är fast med en c--uppsats inom ett humanioraämne och har all empiri färdigt, endast analys och diskussion kvar samt struktur och lite språk.
0 Hjälp med uppsatsgranskning, språkgranskning och feedback 2019-11-26   pluggfen Hej! Om du skrivit en akademisk text och vill få den språkgranskad samt få värdefull feedback och förslag hjälper jag dig. Jag har arbetat med studenter i över fem år och har lång erfarenhet a...
17 RE: Hjälp med uppsats 2019-11-25   Jack Hej, behöver du fortfarande hjälp med svenskan?
0 Uppsatser 2019-11-25   Jack Hej, jag skriver skolarbeten på gymnasienivå/komvux. Hör av er till jackie_livingston@live.se
2 RE: Hemtentamen 2019-11-23   Jackie Hej Karin! Kan du hjälpa mig i en svensk hemtenta? //Jack
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från yhutbildningar.se
Logga in