Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Forum för utbildning och studier

Diskutera allt inom utbildning  med andra blivande studenter

Forum för studier och utbildning

I vårt forum för studier kan du t.ex. diskutera utbildningar, skolor, studentboenden, antagning och andra studierelaterade frågor. Du kan även söka reskompisar eller någon att dela lägenhet med inför dina studier, oavsett om det är i Sverige eller utomlands.

Tips: Vissa frågor finns redan besvarade under "Vanliga frågor".

OBS: I och med nya EU lagen för behandling av personuppgifter (GDPR) så kommer vi inte längre att publicera inlägg som innehåller personuppgifter så som t.ex. mejladress eller telefonnummer.


Skriv nytt inlägg


Sök
Senaste inläggen:

Svar Inlägg
2 RE: Korrekturläsning akademiska uppsatser och feedback 2019-02-20   Marie Ramel Hej, Jag skulle behöva hjälp med min uppsats. En examensuppsats, den sista på lärarprogrammet. Har skrivit ca 22 sidor av 27. den ska vara klar 27 mars, för ventilering den 4 april.
1 RE: Tellus I- Geology 2019-02-17   Lotta Löste du det?
2 Korrekturläsning akademiska uppsatser och feedback 2019-02-17   Pluggfén Jag har hjälpt studenter sedan 2015 med korrekturläsning av uppsatser och tentor. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp. Jag erbjuder: • Korrekturläsning (språkgranskning, rättstavnin...
1 RE: Hjälp med c-uppsats 2019-02-17   Pluggfén Hej! Jag har hjälpt studenter med korrekturläsning och feedback under några år nu. Kanske ev. kan hjälpa dig att få klart din uppsats och hjälp med upplägg, mot betalning? Du kan mejla mig om ...
2 RE: Jag hjälper dig 2019-02-13   Jv Hej. Jag har en c uppsats i religion som jag skulle behöva hjälp med, har du någon erfarenhet inom religion?
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från yhutbildningar.se
Logga in