Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Diplomutbildning – skådespelare

Academy of Film, Theatre & Television
Sammanfattning
Yh-utbildningar utomlands
Sydney
1 år
Heltid
Delvis
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Sydney
februari 2021

Sydney
juli 2021
Diplomutbildning – skådespelare

Diplomutbildning – skådespelare

Vill du studera till skådespelare i Australien?

I den här diplomutbildningen lär du dig grunderna för skådespel, genom kreativ lek, träning för rörelsemönster och röstträning för scen, film och TV. Dessa färdigheter integreras under hela kursen i olika skärm- och teaterproduktioner, allt från teaterklassiker till samtida filmer. Under utbildningen får du lära dig att arbeta i projekt tillsammans med andra AFTT-studenter, vilket förbereder dig för hur branschen verkligen fungerar. 

Under utbildningen får du även möjlighet att lära känna personer som är aktiva i branschen, både på campus och ute på inspelningsplatser. Dina lärare är branschkunniga och yrkesverksamma som till exempel röstcoach, koreograf eller rörelseexpert för att du ska kunna utvecklas så mycket som möjligt. 

Utbildningen passar dig som som i framtiden vill arbeta som skådespelare och ha möjlighet att arbeta inom allt från teater, till musikaler, film eller TV. Efter att du slutfört utbildningen har du en omfattande och imponerande portfolio att använda i jobbsökandet och goda förutsättningar för att få anställning.

För mer information om Diplomutbildning – skådespelare, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Academy of Film, Theatre & Television ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 83 eller en IELTS-examen med minst 6.0.

Studiemedel

De flesta utbildningarna på Academy of Film, Theatre & Television är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader. Vi rekommenderar att du kontaktar CSN för att se om just utbildningen du är intresserad av är studiemedelsberättigad.

Academy of Film, Theatre & Television

Academy of Film, Theatre & Television

Yrkesinriktade Diplomas för skådespelare i centrala Sydney

Många drömmer om en karriär som skådespelare. På Academy of Film, Theatre & Television (AFTT) i Sydney kommer du ett stort steg närmre den drömmen samtidigt som du får bo i fantastiska Australien. Oavsett om du vill stå på teaterscenen eller...


Läs mer om Academy of Film, Theatre & Television och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Diplomutbildning – skådespelare

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Academy of Film, Theatre & Television

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Diplomutbildning – skådespelare från Academy of Film, Theatre & Television, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: