Visar 1-20 av 49 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-20 av 49 träffar
1
2
3

Här har vi samlat de estetiska YH-utbildningar som faller under det estetiska, konstnärliga området. Det finns mängder av roliga estetiska YH-utbildningar att söka bland. Gemensamt för alla estetiska YH-utbildningar och yrken är att de är kreativa, aktiva och skapande. Läs mer om det olika inriktningarna.

Estetiska YH-utbildningar

De estetiska YH-utbildningar och yrken faller vanligtvis under kategorin "kultur", och många drömmer att få jobba inom kulturområdet. Det i sin tur leder till att konkurrensen är hård, inte bara om utbildningsplatserna utan om såväl fasta jobb som tillfälliga uppdrag. De fria konstnärliga yrkena kräver inte bara talang utan också att man är extremt envis och har lite skinn på näsan. Estetiska YH-utbildningar är vanligt och finns i många länder runt om i världen

Bland alla YH-utbildningar kan du finna flera olika valmöjligheter bland de olika estetiska inriktningarna. Längden på YH-utbildningarna varierar beroende på val av inriktning, men de brukar oftast ligga på 1-3 år.

Unikt med de estetiska utbildningarna på KY är att du kombinerar din teoretiska utbildning med praktik, där en tredjedel av dina studier utförs ute i näringslivet.

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀