studera utomlands på college och universitet

Alla som jobbar på Blueberry har en stor passion för utlandsstudier. De vet av egen erfarenhet vilken stor och fantastisk upplevelse det är att studera utomlands. Därför vill de hjälpa dig att uppleva samma sak.

Om Blueberry College & Universitet

Blueberry erbjuder kostnadsfri studierådgivning, tips och information och hjälper dig välja rätt college eller universitet ur deras stora utbud. Sedan hjälper de dig kostnadsfritt genom hela ansökningsprocessen för studier utomlands. Blueberry gör det helt enkelt lättare för dig att ta steget och plugga i ett annat land.

Varför är det är gratis att anlita Blueberry?

De utländska universiteten och collegen vill ha studenter från hela världen och samarbetar lokalt med Blueberry i Sverige. Det är partneruniversitet som finansierar Blueberrys verksamhet och är en integrerad del av deras service, därför är det helt gratis för dig att anlita dem när du vill studera utomlands!

Hur Blueberry stöttar dig

Genom Blueberry får svenska studenter detaljerad information om vilka olika möjligheter det finns för dem som vill studera utomlands utomlands. De jämför olika program, kurser och utbildningssystem. De ger tips och råd kring CSN, boende, försäkringar med mera. För dig som vill träffa andra studenter ordnar de events innan avresan.

Hos Blueberry får du träffa personer som själva studerat inom olika ämnesområden i USA, Australien, England, Spanien, Etiopien och flera andra länder.

Blueberry hjälper dig som vill studera utomlands

Blueberry College & Universitet är officiell representant för 80 universitet i 25 olika länder. Hit kan du vända dig med frågor och få förslag på utbildningar och universitet som matchar din bakgrund och dina intressen.

I utbudet finns allt från små yrkesskolor & community colleges till stora Ivy League universitet. Av Blueberry får du hjälp helt gratis!

Medicinutbildningar

Det blir alltmer populärt att läsa medicin utomlands och en del av Blueberry jobbar enbart med de här utbildningarna.

Pre-medical

Pre-Medical förbereder dig för universitetens antagningsprov. Blueberrys Pre-Medical är blended under 10 veckor. Läs mer om Blueberrys Pre-Medical här.

I listan nedan kan du välja det universitet eller land som intresserar dig mest – och se en del av de olika utbildningar som erbjuds! Välkommen med din förfrågan!


För mer information om Blueberry - College & Universitet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Reportage

Yrkesinspiration: Fashion Marketing

Isabel har studerat Fashion Marketing & Communication vid IED – Istituto Europeo di Design i Milano via  Blueberry. Här berättar hon om sin resa och studietid i Milano.Yrkesinspiration: Marketing and Management

Anna pluggade på Edith Cowan University (ECU) i Perth och fick efter sin examen anställning på samma skola. Hon delar med sig om varför hon valde just Perth och ECU, samt hur det är att jobba med marknadsföring och event i Australien.Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Blueberry - College & Universitet

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Blueberry College & Universitet Facebook

Hitta till utbildaren

Blueberry - College & Universitet

Karlavägen 104
11526 Stockholm

Tel: 08-408 88 499
www.blueberry.nu


Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 68 recensioner.

Abdulrahman F

Nu är riktigt grymma och hjälper en för att man ska lyckas dessutom man ser ni har mycket erfarenhet och vet hur de är och följer en varenda steg trots så många stundenter ni har

Thea A

Jag är jättenöjd med mitt val av att plugga utomlands och är även nöjd med den service jag har fått.

Tony Z

Studera utomlands är extremt roligt och lärorikt. Som jag brukar förklara till mina släktingar och vänner varför jag vill studera utomlands: "Pengar kan man alltid tjäna tillbaka, tid kan man inte tjäna tillbaka."

Beställ information

För att få mer information från Blueberry - College & Universitet, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 68 recensioner.
Reportage
Yrkesinspiration: Marketing and ...
Blueberry - College & Universitet

Anna pluggade på Edith Cowan University (ECU) i Perth och fick efter sin examen anställning på samma skola. Hon delar med sig om varför hon valde just Perth och ECU, samt hur det är att jobba med marknadsföring och event i Australien.

Läs mer
Yrkesinspiration: Fashion Marketing
Blueberry - College & Universitet

Isabel har studerat Fashion Marketing & Communication vid IED – Istituto Europeo di Design i Milano via  Blueberry. Här berättar hon om sin resa och studietid i Milano.

Läs mer