Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Systemutvecklare .Net med AI-kompetens

Edugrade
Sammanfattning
YH-utbildning
Hudiksvall, Sundsvall, Örnsköldsvik
Klassrum
2 år
Heltid
Studiemedelsberättigad
Kommande starter

Plats & start


Hudiksvall
september 2023

Sundsvall
september 2023

Örnsköldsvik
september 2023
Systemutvecklare .Net med AI-kompetens

Systemutvecklare .Net med AI-kompetens

Systemutvecklare.Net med AI kompetens 

Utbildningen ger dig allt du behöver för att vara med och utveckla framtidens IT-system. Kunskap i programmeringsspråket C# och plattformen .NET hamnar i topp över företagens kompetensbehov inom programmeringsspråk. Systemutvecklare .NET är en mycket eftertraktad utbildning och företagen i branschen har ett stort rekryteringsbehov av just den kompetens som utbildningen ger. Du får kompetens inom det snabbväxande teknikområdet AI (Artificiell Intelligens) som tillämpas inom allt fler områden idag.

Utbildning i samverkan med branschen

Branschen medverkar till att ta fram utbildningen och samarbetar med Edugrade genom bland annat LIA-platser.  I regionen finns en stark efterfrågan på alla kategorier av systemutvecklare. Företag i regionen som rekryterar .Net-utvecklare idag är bland andra Telia, Monitor ERP System, CGI, KnowIT, Tieto EVRY m.fl. Därutöver finns stora arbetsgivare inom offentlig sektor som kommuner, statliga myndigheter och Regionerna. Stora myndigheter som efterfrågar yrkesrollen är bland andra Försäkringskassan, CSN, Bolagsverket och Statens Tjänstepensionsverk (SPV).

Det är ständig brist på .Net-utvecklare”, säger Kjell Westman på Monitor ERP System

Ett första generationsskifte är på gång med många pensionsavgångar. Företagen köper ett antal medarbetare på övertid. Det här innebär nya möjligheter för juniora, nyutexaminerade personer.”, säger Roger Gustavsson på Softronic.

För mer information om Systemutvecklare .Net med AI-kompetens, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kursinnehåll

Kursplanen och innehållet i utbildningen är skapat i nära samverkan med företag och andra viktiga aktörer i branschen.

 • AI-komponenter och machine learning i Microsoft Azure 25
 • Designmönster och arkitektur 20
 • DevOps 20
 • Examensarbete 25
 • LIA (Lärande i Arbete) 1 55
 • LIA (Lärande i Arbete) 2 55
 • Praktisk objektorienterad programmering 15
 • Programmering av databaser och SQL 30
 • Programmering med C# och .NET 45
 • Projektledning och agil systemutveckling med SCRUM 35
 • Webbapplikationer i C#, ASP.NET 50
 • Webbutveckling frontend med HTML5, CSS och Javascript 30

Lärande i Arbete

Utbildning på plats hos företag ingår, så kallat Lärande i Arbete (LIA). Här får den studerande möjlighet att applicera sina förvärvade kunskaper, färdigheter och kompetenser med målet att få en praktisk yrkeskompetens.

Så ansöker du

Behörighet

 • Examen från gymnasiet, Komvux, eller motsvarande svensk eller utländsk utbildning.
 • Utbildningen kräver även särskilda förkunskaper motsvarande gymnasiets kurs Engelska 6, Programmering 1 samt Matematik 2a eller Matematik 2c. Alternativt praktisk erfarenhet eller annat som ger förutsättningar att tillgodogöra sig utbildningen.

Ansökan

Du ansöker via utbildningens webbsida.

Examen & Intyg

Utbildningen ger Yrkeshögskoleexamen inriktning Systemutvecklare .Net med AI-kompetens.

Arbetsmarknaden

Utbildningen Systemutvecklare .NET med AI-kompetens ger dig kunskaper, färdigheter och kompetenser för att ta en yrkesroll som exempelvis Fullstackutvecklare, Systemutvecklare eller Webbutvecklare.

Utvecklingen runt digitalisering gör att den framtida arbetsmarknaden för mjukvaruutvecklare är ljus. Nya arbetstillfällen som skapas genom digitaliseringen kommer att vara särskilt fördelaktiga för personer med högre utbildning. Allt pekar på att efterfrågan på yrkesrollen Systemutvecklare .NET kommer att fortsätta öka. Samhällstrender, automatisering och teknikutveckling är stora drivkrafter.

Om att vara Systemutvecklare .Net

Att vara Systemutvecklare .Net betyder inte bara att behärska programspråket C#, utan att man även behärskar andra komponenter som ingår i en applikation och kan sammanfoga detta till en användbar lösning.

Arbetsmarknaden efterfrågar personer med specifik teknisk kompetens inom Microsofts utvecklingsplattformar och molntjänster, samt kunskaper inom mer generella tekniker och metoder. Ett område som idag växer snabbt är Artificiell intelligens (AI) med områden som Maskininlärning (ML) och Deep Learning (DL). Arbetsmarknaden efterfrågar alltmer kompetens inom detta område i takt med att tekniken blir mer lättillgänglig och applicerbar i fler tillämpningsområden.

Kostnader

Utbildningen är studiemedelsberättigad

Edugrade

Edugrade - En yrkeshögskola som ger arbete

Edugrade erbjuder utbildning och certifiering inom IT och bredbandsutbyggnad sedan 1997. De tillhör pionjärerna inom kompetensutveckling för fiberutbyggnad och har stor erfarenhet från både Sverige och internationellt. De förser idag även IT-branschen med kvalificerad arbetskraft inom bland annat cybersäkerhet, nätverksteknik...


Läs mer om Edugrade och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Systemutvecklare .Net med AI-kompetens

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Edugrade

Håstaholmen 4
824 42 Hudiksvall

Tel: 0650-553430
Mobil 0702149518
edugrade.com


Beställ information

För att få mer information om utbildningen Systemutvecklare .Net med AI-kompetens från Edugrade, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.