Om skolan

Stockholms filmskola

Stockholms Filmskola

Stockholms Filmskola, grundad 1984, är en dedikerad skola vars utbildning fokuserar helt på praktisk film och skådespeleri. Vi erbjuder längre grundläggande utbildning samt flertalet kortare kurser inom specifika yrkesområden.

Stockholms Filmskola har en lång erfarenhet av professionell filmproduktion och lärande. Vår modell är att lägga stor vikt vid berättelsen inom alla yrkesområden, att våra studenter får god utbildning inom manus, regi, foto, redigering, ljud, produktion eller skådespeleri, och att göra eleven till en eftertraktad medarbetare för produktionsbolag och branschorganisationer. Vi förbereder dig för att arbeta i filmbranschen och alla våra ämneslärare är själva verksamma i branschen. 

Vi är stolta över alla våra studenter, varav många arbetar framgångsrikt såväl i Sverige som internationellt, och vi är övertygade om att vår modell har en viktig roll i det!


För mer information om Stockholms Filmskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Stockholms Filmskola

Utbildningar

YH-utbildning
Media / Kommunikation
Film / TV Utbildningsform Längd Ort
Praktisk Filmutbildning Klassrum 2 år Stockholm

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Stockholms Filmskola

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Stockholms Filmskola

Karusellplan 11
126 31 Hägersten

Tel: 08-616 00 35
Mobil 0760222990
stockholmsfilmskola.com

Beställ information

För att få mer information från Stockholms Filmskola, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.