Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Arbetsledare – hållbar grönyteförvaltning

YrkesAkademin Yrkeshögskola
Sammanfattning
YH-utbildning
Distans, Ängelholm
Distans med träffar
1,5 år
Heltid, distans
CSN-berättigad
Startdatum: 2023-01-09 - Ängelholm

Om utbildningen

Arbetsledare - Hållbar Grönyteförvaltning

Var med och forma framtidens gröna utemiljö!

Som arbetsledare inom utemiljö får du ansvar för att leda personal, hitta effektiva lösningar och styra, samt delta i ditt arbetslag mot högt uppsatta mål. Sveriges städer växer, så också utemiljön. Utemiljön skall skötas och förvaltas med rätt kvalitet och till rätt pris. Du kan få vara med och leda arbetet!

Här får du arbete som arbetsledare när du tagit din yrkeshögskoleexamen Arbetsledare hållbar grönyteförvaltning. Fastighetsbolag, parkförvaltningar, kyrkogårdsförvaltningar och entreprenörsföretag med skötselåtaganden är alla arbetsplatser där efterfrågan är mycket stor på arbetsledare som kan kvalificerad skötsel och förvaltning av utemiljö.

Jobbmöjligheter

Det är stora pensionsavgångar i branschen och ett ökat kompetensbehov på grund av nya krav på planering, uppföljning, kvalitet och kostnadseffektivitet. Behovet av arbetskraft som kan förvalta de gröna offentliga stadsytorna är därför väldigt angeläget.

För mer information om Arbetsledare – hållbar grönyteförvaltning, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja YrkesAkademin Yrkeshögskola?

Samarbete med branscher

Praktik/LIA

Distansutbildning med tillfällen på plats

Så ansöker du

Ansök på YrkesAkademins hemsida - ya.se/yrkeshogskola/arbetsledare-gronyteforvaltning/

Utbildningen är på distans med fysiska träffar i Ängelholm eller Uppsala.

Examen & Intyg

Utbildningen leder till Yrkeshögskoleexamen Arbetsledare – grönyteförvaltning.

Kostnader

Utbildningen är kostnadsfri och berättigar till studiemedel från CSN. De studerande står själva för t.ex. kurslitteratur och eventuella resor.

YrkesAkademin Yrkeshögskola

YrkesAkademin är idag en av Sveriges största leverantörer av yrkesutbildningar för vuxna. Vi erbjuder kompetensutveckling till företag och privatpersoner inom olika branscher i hela Sverige. YrkesAkademin har ett stort utbud av distansutbildningar, nätbaserade utbildningar. Dessa utbildningar passar dig som vill...


Läs mer om YrkesAkademin Yrkeshögskola och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Arbetsledare – hållbar grönyteförvaltning

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

YrkesAkademin Yrkeshögskola

Holmgatan 22
791 71 Falun


Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 11 recensioner.

Olle Lindgren
En bra utbildning för kunskap om att bli en bra ledare och chef, innan eller efter du blir det. Utbildningen gav mig färdigheterna för att kunna bli en bra ledare och därför gör mitt jobb som ledare enklare och bättre. En bra blandning mellan praktik och teori. För mig där jag hade mycket praktisk erfarenhet från trädgårdsbranschen var kurserna ...
Visa mer
Karina
Under den tid jag läste min utbildning fick jag en helt ny och bred inblick inom området grönyteförvaltning. Det har varit lärorikt att få sätta sig in i denna värld och många insikter bär jag med dig. Lärarna har varit personliga och bjudit på sina egna erfarenheter. Det har verkligen uppskattats. För mig betydde utbildningen att jag kunde få e...
Visa mer
Anna
De flesta av lärarna har stor kompetens och engagerade sig för att vi skulle få med så mycket kunskap som möjligt. På kort tid lärde jag mig tillräckligt mycket om grönyteförvaltning för att kunna tillföra kunskap och ge hållbara utvecklingsförslag på min arbetsplats.
Beställ information

För att få mer information om utbildningen Arbetsledare – hållbar grönyteförvaltning från YrkesAkademin Yrkeshögskola, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(4,6)
Baseras på 11 recensioner.