Cloud Native Computing

YrkesAkademin Yrkeshögskola
Sammanfattning
Korta YH-utbildningar
Distans
Distans
16 veckor
Deltid, distans
CSN-berättigad
Startdatum: 2023-09-11 - Distans

Om utbildningen

Detta är en kort YH-kurs på endast 16 veckor 

Vad är Cloud Native Computing? 

Molntjänster ökar kraftigt i användande bland företag, myndigheter och privatpersoner. Det här gör att efterfrågan på kompetens inom Cloud Native Computing är stort. Det finns ett enormt behov av duktiga utvecklare som kan säkerställa optimal hantering av molntjänster.

Den här kursen riktar sig till dig som redan har erfarenhet av programmering och som vill fördjupa dig inom en teknik full av möjligheter som används överallt från industri till finans och vårdsektorn. Du kommer bland annat att lära dig att designa och utveckla säkra applikationer enligt Microservices-arkitektur och att programmera applikationerna med hjälp av Python och Go. Du kommer också att kunna använda containerteknologi med Dockers och Kubernetes.

Kursen är skräddarsydd av branschen som idag har svårt att tillgodose det växandet behovet av kunniga utvecklare inom ämnet.

Kursens upplägg

Kursen genomförs på distans på 75% fart. Formatet är utformat för att kunna möjliggöra arbete eller andra åtaganden parallellt med undervisningen. Det här upplägget ger också mervärde för en arbetsgivare idag då det, om så önskas, kan vara möjligt att studera på arbetstid men samtidigt vara närvarande i verksamheten för att hålla igång produktionen och utvecklingen.

För mer information om Cloud Native Computing, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja YrkesAkademin Yrkeshögskola?

Samarbete med branscher

Praktik/LIA

Distansutbildning med tillfällen på plats

Så ansöker du

Särskilda förkunskaper:

Du behöver ha minst 1 års yrkesmässig erfarenhet inom mjukvaruutveckling/programmering. Studerande som gått en högre utbildning på YH eller universitetsnivå där praktik eller LIA ingått i utbildningen kan också klara kursen.

Är du osäker om du har rätt förkunskaper? Hör av dig till oss så hjälper vi till att svara på frågor.

Kostnader

Utbildningen är kostnadsfri och berättigar till studiemedel från CSN. De studerande står själva för t.ex. kurslitteratur och eventuella resor.

YrkesAkademin Yrkeshögskola

Ta nästa kliv i karriären med en YH-utbildning från YrkesAkademins Yrkeshögskola!

Vill du studera och komma in i arbetslivet snabbt? Då är en YH-utbildning perfekt för dig! Hos oss hittar du ett brett utbud av YH-utbildningar, inom allt från Bygg, Hotell och IT till Vård och Omsorg. Våra utbildningar och kurser...


Läs mer om YrkesAkademin Yrkeshögskola och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Cloud Native Computing

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

YrkesAkademin Yrkeshögskola

Holmgatan 22
791 71 Falun


Beställ information

För att få mer information om utbildningen Cloud Native Computing från YrkesAkademin Yrkeshögskola, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.