Fullstackutvecklare JavaScript

Chas Academy
Sammanfattning
YH-utbildning
Stockholm
2 år
Heltid/deltid
CSN-berättigad
fullstackutvecklare Javascript

Fullstackutvecklare JavaScript

Fullstack är en av marknadens mest eftertraktade roller just nu. En flexibel roll med starkt fokus på lösningen. Att vara fullstack innebär att du kan koda överallt och tillsammans med specialister inom alla utvecklingsområden. Du känner dig hemma i databaser, servermiljö, frontend och backend. Du har också kompetenser som gör dig lämpad att leda utvecklingen i teamet till exempel; användbarhet, arkitektur och projektplanering. Under utbildningen finns det möjlighet att nischa sig så att du kommer ut i arbetslivet med ett starkare fokus på antingen backend eller frontend.

Genom denna utbildning på två år blir du riktigt duktig på webbutveckling med en spets inom Javascript. Denna utbildning, till skillnad från många andra, lär ut Javascript som teknik för både backend- och frontendutveckling – fullstack. 

Denna utbildning ger kunskaper och färdigheter både i webbutveckling med javascript och i kringliggande tekniska ramverk och arbetsmetoder såsom versionshantering, CI/CD och hostinglösningar.

För mer information om Fullstackutvecklare JavaScript, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningens upplägg

Utbildningen är tvåårig. Under det första året går ni igenom olika viktiga områden för yrkesrollen och lär sig både teori och praktisk tillämpning. Under det andra året genomför den studerande framförallt sitt examensarbete och en lång LIA-kurs (praktik på arbetsplats). Examensarbetet sätter en arkitekturel prägel på arbetet och ser till att den studerande kan använda sin inhämtade kunskap och sina färdigheter i ett större perspektiv genom att genomföra ett utmanande och större projekt inom webbutveckling med fokus på stort eget ansvar.

Undervisningen består av lärarledda lektioner och är schemalagda heltidsstudier som varieras mellan att vara online och på plats. Det är undervisning ca 4 dagar i veckan och av dessa är det 1-2 tillfällen på plats i skolan och resterande är online. All undervisning streamas och spelas in så du enkelt kan kolla på det i efterhand. På så sätt går det att följa med även om man inte kan vara på plats vid varje tillfälle. Projektarbeten i grupp varvas med individuella projekt som utvecklar dina färdigheter och din kompetens som en utvecklare.

Behörighet

För att vara behörig till utbildningen behöver du ha gymnasieexamen eller motsvarande. Om du har en utländsk gymnasieexamen ellermotsvarandemåste denna vara översatt till Svenska eller Engelska för att vi ska kunna bedöma den.

Du har grundläggande behörighet att antas till utbildningen om du uppfyller något av nedanstående:

  • Du har grundläggande behörighet (läs mer här)
  • Särskilda krav:
    • Minst betyg E i Engelska 6/B, eller motsvarande.
    • Minst betyg E i Matematik 2/B, eller motsvarande.
    • Minst betyg E i Programmering 1, eller motsvarande.

Kostnader

Utbildningen är helt kostnadsfri och CSN-berättigad.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Fullstackutvecklare JavaScript

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Chas Academy

Arenavägen 61
121 28 Johanneshov

Chas Academy

Chas Academy - Av branschen För branschen

Som student på Chas Academy får du möjlighet att bli utbildad av lärare med erfarenhet från arbetslivet. Under två år kommer du genomgå ett program av kurser som präglas av professionalism och entreprenörskap.  I nära samarbete med partnerbolag i branschen...


Läs mer om Chas Academy och visa alla utbildningar.
Beställ information

För att få mer information om utbildningen Fullstackutvecklare JavaScript från Chas Academy , fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.