Visar 1-20 av 28 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-20 av 28 träffar
1
2

Idag erbjuds det flera YH-utbildningarna inom kategorin transport, med olika valmöjligheter vad gäller inriktningar. Beroende på vilken inriktning inom kategorin transport du sedan väljer kan dina framtida arbetssysslor komma att bli tunga, och fysiskt krävande. Det kan även vara yrken där det krävs från dig att du är serviceinriktad, bra på att samarbeta och lösa problem snabbt.

transport

YH-utbildningar inom transport

Bland de YH-utbildningarna inom kategorin transport som erbjuds idag kan du bland annat hitta utbildningar som leder till yrken så som järnvägsprojektör, lokförare, trafiklärare, helikopterpilot och mycket mer.

YH-utbildningar skapas bara då det finns ett dokumenterat och efterfrågat behov av arbetsmarknaden, vilket innebär att din utbildning inom kategorin transport i nästan 90 % av fallen leder direkt till en anställning. De allra flesta YH-utbildningar inom kategorin transport kombinerar också teori med praktik ute på en arbetsplats. Det kallas även för ”Lärande i arbete” (LIA).

Genom LIA:n får du som studerande arbetslivserfarenhet redan under studietiden, och dessutom kontakt med möjliga arbetsgivare redan innan du är klar. Det här ger dig som student ett försprång efter examen, när det är dags att söka jobb inom transport.

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀