Visa yhutbildningar.se som: Mobil

campus café

Campus Västervik - Högre studier i smart format

Campus Västervik är ett lokalt campus vilket betyder att vi ägs och drivs av Västerviks kommun och samarbetar med olika högskolor och universitet kring platsförlagda utbildningar.

Modern teknik

Med modern teknik placerar vi dig i digitala föreläsningssalar, grupprum och handledarmöten online. Samtidigt har du fullt stöd på plats från både studiekamrater och vår entusiastiska personal. Du kan se, höra och prata med din föreläsare. Föreläsaren kan, parallellt med sin föreläsning, till exempel visa ett bildspel. Då kan du se både bildspel och föreläsare på samma gång.

Gå direkt ut i arbete

Utbudet av utbildningar och kurser är ingen tillfällighet. Vi ser till att våra studier leder till jobb och att den lokala arbetsmarknaden får den kompetens som behövs. Minst 98 av 100 studenter går till jobbet efter avslutade studier hos oss.


För mer information om Campus Västervik, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yh-utbildning
Ekonomi Ort
Lönespecialist Västervik
Redovisningsekonom Västervik
Kök / Restaurang
Food & Beverage Manager, 300 YHP Göteborg
Teknik
Certifierad Produktionstekniker, 230 YHP Västervik

Visa alla

Videoreportage

Öppet hus

Välkommen på digitalt Öppet hus

Har du frågor om studier och karriär, våra utbildningar, företagskurser eller hur det är att studera på campus? Varmt välkommen att ställa dem till oss under ett digitalt Öppet hus den 8 april.

Campus Västerviks digitala Öppet hus är till för dig som är intresserad av att studera och vill veta mer om vilka möjligheter som finns. Du får möjlighet att prata med medarbetare som bland annat kan ge studie- och karriärvägledning, svara på frågor om våra universitets-, högskoleutbildningar eller YH-utbildningar, eller berätta om kurser för företag.

– För oss var det viktigt att erbjuda den här möjligheten, efter att vårt ordinarie Öppet hus ställdes in. Att studera på högre nivå är ett stort steg i livet. Vi vill finnas som stöd och se till att du får den information du behöver för att fatta rätt beslut för dig, säger Karin Bolin, studie- och karriärvägledare på Campus Västervik.

Så här går det till:

  • Du behöver en dator, mikrofon och webbkamera
  • Onsdag den 8 april klockan 10–16 är Öppet hus tillgängligt
  • Surfa in på vår hemsida, där vi har lagt ut en länk till digitalt Öppet hus. Klicka på länken för att komma till vår digitala reception
  • I receptionen träffar du Agne, för honom beskriver du vad du vill veta. Agne kopplar dig vidare till den person hos oss som kan ge svar på dina frågor

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2020-04-08    Tid:   10:00 - 16:00

Campus Västervik Facebook

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Campus Västervik

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Campus Västervik

Östersjövägen 8
593 32 Västervik

Tel: 0490 - 25 41 19
www.campusvastervik.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 2 recensioner.

Thilde
(5)
Har suttit här många gånger och studerat när väggarna hemma blivit för tråkiga. Här finns hjälpsam personal, lugn och ro samt tillgång till allt man behöver.
Anonym
(4)
Mindre skola med en unik personlig service! Engagerad personal som på alla möjliga sätt vill studenternas väl.
Beställ information

För att få mer information från Campus Västervik, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,5)
Baseras på 2 recensioner.