Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Välkommen till Eslövs Folkhögskola!

Genom att läsa på en folkhögskola utvecklar du en personlig relation till dina kunskaper. Du får pröva dina tankar, kunskaper och färdigheter tillsammans med andra. Var beredd på att du kommer att lära känna dig själv på ett nytt vis. Vi lär för livet!

Sedan 1897 har Eslövs folkhögskola varit en källa till kunskap för hela samhället. Vi ligger centralt i Skåne med goda kommunikationsmöjligheter till Malmö, Lund, Hässleholm och Kristianstad. I folkhögskolans pedagogiska tradition finns en öppenhet som i mer än ett sekel har lockat till sig människor med alla typer av bakgrunder, erfarenheter och livsåskådningar.

På Eslövs folkhögskola utgår vi från att alla har olika sätt att lära sig och anpassar undervisningen efter dina behov. Du lär känna dina styrkor och får uppleva en annorlunda sorts skola, samtidigt som du får allt du behöver för att kunna läsa vidare.

Möjlighet att bo på skolans internat

Att bo på en folkhögskola ett eller flera år blir mycket vad man själv gör det till. Hjälps man åt kan det bli helt fantastiskt och du kan finna nya vänner för livet. Det kan också vara en möjlighet att flytta hemifrån på ett enkelt sätt.

Internatet ligger på skolområdet där det erbjuds boende för 75 deltagare. I hyran ingår frukost, lunch i skolans matsal under skoldagarna samt avgift för internet.


För mer information om Eslövs Folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Reportage

Yrkesinspiration: Musikalartist

Vill du uppleva känslan av att stå på en musikalscen? Inspireras av Eric Hallengren, tidigare student på Eslövs folkhögskola som nu arbetar som musikalartist.Yrkesinspiration: Fritidsledare

Vill du jobba med att hjälpa individer att växa? Patrik Widstrand berättar om yrket fritidsledare och utbildningen han gått på Eslövs folkhögskola.Yrkesinspiration: Fotbollstränare

”De två åren på fotbollstränarlinjen är några av de bästa åren i mitt liv." Hannes Persson berättar hur det var att gå fotbollstränarlinjen på Eslövs folkhögskola och var yrket har att erbjuda.Utbildningar

YH-utbildning
Vård / Omsorg
Social omsorg Utbildningsform Längd Ort
Behandlingspedagog - yrkeshögskoleutbildning Klassrum Eslöv

Visa alla

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Eslövs Folkhögskola

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Eslövs Folkhögskola

Sturegatan 14
241 31 Eslöv

Tel: 0413-66300
www.eslovsfhsk.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 46 recensioner.

Tidigare elev
Om du vill lära dig något så gå inte här, sök komvux eller plugga upp betygen. Lärarna är väldigt oengagerad och dömande. Detta har varit ett av mina värsta år i skolan, tappat motivationen på grund av den. Lärarna uttryckte sig väldigt oprofessionellt för de mesta av tiden och där av tryckte ner en.
.
Jag har aldrig känt mig så ledsen, korkad och okunnig i hela mitt liv. Aldrig har jag varit med om vuxen mobbning tidigare. Aldrig. Sök komvux eller plugga upp betygen istället.
Eve
Jättenöjd med innehållet, materialet och lektionerna. Fantastiska lärare och tacksam över möjlighet att ha praktik utomlands.
Beställ information

För att få mer information från Eslövs Folkhögskola, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,5)
Baseras på 46 recensioner.
Reportage
Yrkesinspiration: Musikalartist
Eslövs folkhögskola

Vill du uppleva känslan av att stå på en musikalscen? Inspireras av Eric Hallengren, tidigare student på Eslövs folkhögskola som nu arbetar som musikalartist.

Läs mer
Yrkesinspiration: Fotbollstränare
Eslövs folkhögskola

”De två åren på fotbollstränarlinjen är några av de bästa åren i mitt liv." Hannes Persson berättar hur det var att gå fotbollstränarlinjen på Eslövs folkhögskola och var yrket har att erbjuda.

Läs mer
Yrkesinspiration: Fritidsledare
Eslövs folkhögskola

Vill du jobba med att hjälpa individer att växa? Patrik Widstrand berättar om yrket fritidsledare och utbildningen han gått på Eslövs folkhögskola.

Läs mer