Eslövs Folkhögskola

i Eslöv (+ 2 orter)
Få mer information om skolan 👍

Eslövs Folkhögskola

Välkommen till Eslövs Folkhögskola!

Genom att läsa på en folkhögskola utvecklar du en personlig relation till dina kunskaper. Du får pröva dina tankar, kunskaper och färdigheter tillsammans med andra. Var beredd på att du kommer att lära känna dig själv på ett nytt vis. Vi lär för livet!

Sedan 1897 har Eslövs folkhögskola varit en källa till kunskap för hela samhället. Vi ligger centralt i Skåne med goda kommunikationsmöjligheter till Malmö, Lund, Hässleholm och Kristianstad. I folkhögskolans pedagogiska tradition finns en öppenhet som i mer än ett sekel har lockat till sig människor med alla typer av bakgrunder, erfarenheter och livsåskådningar.

På Eslövs folkhögskola utgår vi från att alla har olika sätt att lära sig och anpassar undervisningen efter dina behov. Du lär känna dina styrkor och får uppleva en annorlunda sorts skola, samtidigt som du får allt du behöver för att kunna läsa vidare.

Möjlighet att bo på skolans internat

Att bo på en folkhögskola ett eller flera år blir mycket vad man själv gör det till. Hjälps man åt kan det bli helt fantastiskt och du kan finna nya vänner för livet. Det kan också vara en möjlighet att flytta hemifrån på ett enkelt sätt.

Internatet ligger på skolområdet där det erbjuds boende för 75 deltagare. I hyran ingår frukost, lunch i skolans matsal under skoldagarna samt avgift för internet.


För mer information om Eslövs Folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Reportage

Yrkesinspiration: Musikalartist

Eslövs folkhögskola

Vill du uppleva känslan av att stå på en musikalscen? Inspireras av Eric Hallengren, tidigare student på Eslövs folkhögskola som nu arbetar som musikalartist.

Yrkesinspiration: Fritidsledare

Eslövs folkhögskola

Vill du jobba med att hjälpa individer att växa? Patrik Widstrand berättar om yrket fritidsledare och utbildningen han gått på Eslövs folkhögskola.

Yrkesinspiration: Fotbollstränare

Eslövs folkhögskola

”De två åren på fotbollstränarlinjen är några av de bästa åren i mitt liv." Hannes Persson berättar hur det var att gå fotbollstränarlinjen på Eslövs folkhögskola och var yrket har att erbjuda.

Utbildningar

YH-utbildning
Estetiska utbildningar
Musik / Sång / Musikproduktion Utbildningsform Längd Ort
Ljud-, ljus och scentekniker Klassrum 2 år Eslöv
Vård / Omsorg
Social omsorg
Behandlingspedagog - yrkeshögskoleutbildning Klassrum 2 år Eslöv

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Eslövs Folkhögskola

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Eslövs Folkhögskola

Sturegatan 14
241 31 Eslöv

Tel: 0413-66300
www.eslovsfhsk.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 57 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
M
29 mar 2024
Bästa beslutet jag tagit!

Är så glad att jag valde att plugga på låtskrivarlinjen och yellow brick academy! Har lärt mig så otroligt mycket, speciellt när det gäller låtskrivande, produktion och mixning....

Visa mer
3/5
Viktor
18 jan 2024
Inte så lärorik

Jag tycker att utbildningen är för enkel. Vi går inte så djupt på sak och jag hade velat lära mig mer om diagnoser/tillstånd och droger. Jag hade önskat mer djupgående kurser oc...

Visa mer
4/5
Anonym
15 jan 2024
Bra lärare och utbildning, internatets upplevelse är inte lika bra

Har en termin kvar, men höstterminen var svinbra utbildningsmässigt. Mycket grupparbeten då vi lär oss att samarbeta med klasskamrater om människor och allt som hör till. Det...

Visa mer
Highlights