Korta YH-utbildningar

Webbutveckling med React

IT-Högskolan, Distans
Längd
9 veckor
Utbildningstakt
75 %
Studiestöd
CSN-berättigad
Nästa startdatum
Sista ansökan
Sista ansökan: 2024-09-15
Utbildningsform
Distans
Längd
9 veckor
Utbildningstakt
75 %
Studiestöd
CSN-berättigad
Nästa startdatum
Sista ansökan
Sista ansökan: 2024-09-15
Utbildningsform
Distans
Få mer information om utbildningen 👍

Webbutveckling med React

Vem är du?

Du har arbetat i minst 6 månader med HTML, CSS och JavaScript. Du kan programmera på en grundläggande nivå och vill lära dig hur du kan skapa applikationer med React.js. Du är nyfiken på hur React kan ta dig som webbutvecklare till nästa nivå.

Under utbildningen

Du kommer lära dig avancerade koncept inom React som React components vs React containers, Class components vs Functional components, Hooks, React livscykeln, etc. Vidare lär du dig att skapa webblösningar med hjälp av React.js, från att strukturera en ny applikation med React till att haka på React i en redan existerande applikation. Du kommer att lära dig hur React-motorn fungerar och hur du kan skriva din HTML med hjälp av JSX istället. Du kommer att lära dig hur du hanterar CSS i en React-applikation och hur du kan göra externa anrop.

Under utbildningens 9 veckor finns ett videomaterial på 45 timmar som är uppdelat på 13 olika områden med en tydlig progression. Kopplat till varje område finns ett kunskapstest på minst 10 frågor som ska besvaras och klaras med 80% korrekthet. Varje vecka genomförs ett obligatoriskt handledningstillfälle på 2 timmar där du stöttas i din problemlösning.

Utbildningen innehåller tre större laborationer som ska lämnas in under utbildningens gång. Kopplat till varje inlämningstillfälle sker en best practice session där utvalda deltagarna redovisar sin laboration + ett gästbesök i arbetslivet för att tydligare se hur olika IT-företag arbetar med React och deras vägval inom utvecklingen med React.

Mycket av studietiden bygger på att du som deltagare själva tar till dig föreläsningsmaterialet och programmerar på egen hand för att utveckla sina färdigheter allt enligt IT-Högskolans pedagogiska profil – Learning by doing!

Under utbildningen bidrar arbetslivet med 3 gästföreläsningar och visar hur de arbetar med React och förklarar sitt användande av React och vad som krävs av organisationen för att få full effekt av att använda React.

IT-Högskolans pedagogiska modell Learning by doing genomsyrar upplägget då du kommer programmera React varje vecka för att klara kunskapstest och laborationer.

Efter utbildningen

Efter utbildningen har du god förståelse för hur en React applikation är uppbyggd och du kommer själv kunna producera egen React-kod. Detta kommer att ge dig en ökad konkurrenskraft som utvecklare och stärka företaget du arbetar på.

För mer information om Webbutveckling med React, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande kursstarter

1 tillgängligt startdatum

V. 42

  • Distans
  • Distans
  • Sista ansökan: 2024-09-15

Varför ska du välja IT-Högskolan?

Samarbete med branscher

Bra kontakter

med näringsliv

Behov på arbetsmarknaden

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Webbutveckling med React

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
IT-Högskolan
Ebbe Lieberathsgatan 18 c 2 vån
412 65 Göteborg

IT-Högskolan

Här är skolan för dig som gillar IT, och vill läsa en utbildning där du garanterat kommer få jobb! Hos IT-Högskolan, som är belägen i Göteborg och Stockholm, får du kunskaper och kompetens som behövs i IT-branschen som är i...

Läs mer om IT-Högskolan och visa alla utbildningar.

Highlights