.net developer

KYH Stockholm
Sammanfattning
YH-utbildning
Stockholm
Klassrum
2 år
Heltid/deltid
CSN-berättigad
Svenska
Startdatum: augusti 2023 - Stockholm

Beskrivning

Vad gör en .NET developer?

Som .NET developer utvecklar du kod inom Microsofts olika teknologier och skapar framtidens hållbara och innovativa lösningar för webbsidor, appar och gränssnitt.

Utöver utveckling och programmering arbetar en .NET developer med testning och systemutveckling tillsammans med kunder och övriga utvecklare och samarbetar även tätt med andra yrkesroller. Utbildningen och yrkesrollen passar dig som, utöver god teknisk kunskap, har en bra samarbets- och problemlösningsförmåga och är duktig på att förstå uppdragsgivarens och slutanvändarens behov. 

Under utbildningen 

Under utbildningen rustas du med gedigna kunskaper i såväl systemutveckling som webbutveckling med utgångspunkt i Microsofts .NET-plattform.

Du kommer framför allt att använda programmeringsspråket C#. C# som både är högt användbart och eftertraktat i sig själv och dessutom nära besläktat med många andra språk. Det gör det enklare att senare lära sig andra programmeringsspråk.

Hur ser framtiden ut för en .NET developer?

Framtidsutsikterna inom branschen är goda och tillväxten är stor. Vi är stolta över de relationer vi har med IT branschen. Vi är noga med att skapa långa relationer inom våra branscher och flera av de som sitter i ledningsgrupperna hos oss har gjort det i många år. 

Exempel på yrkestitlar förutom .NET developer:

 • Systemutvecklare .NET
 • Webbutvecklare .NET

Varför välja KYH?

Praktik/LIA

Samarbete med branscher

CSN-berättigad

Ansökan och behörighet

För att kunna bli antagen till utbildningen behöver du ha gymnasieexamen från Sverige eller annat land. Du behöver även ha minst godkänt betyg i de olika särskilda behörighetskurserna nedan:

 • Matematik B / Matematik 2
  och
 • Svenska B / Svenska 2 / Svenska som andraspråk
  och
 • Engelska 6
  och
 • Programmering 1

Saknar du något behörighetskrav? Då kanske du kan söka på reell kompetenseller göra ett kostnadsfritt behörighetstest.

KYH Stockholm

Det här är KYH Vår vision

KYH tillhör topp 10 största yrkesskolor i Sverige. Vi erbjuder utbildningar inom samhällsbyggnad, ekonomi och IT. Just nu är vi 1400 studerande i nästan 60 olika klasser. Vi vill skapa en studentupplevelse för livet, som du känner starkt för under...


Läs mer om KYH Stockholm och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

KYH Stockholm

Årstaängsvägen 33
117 43 Stockholm

Tel: 019-100 080
Mobil 019-100 080
www.kyh.se

Recensioner

Snittbetyg: 1

Baseras på 1 recensioner.

Student

Svindlare och charlataner. Har gått en utbildning som utvecklare här och det här är den absolut sämsta utbildningen jag har haft oturen att handskas med. Önskar att jag hoppat av vid första tecknet. Skolan avfärdar kritik. De struntade i att skicka in våra betyg till CSN under sommaren och stack sen på semester. Jag har inte lärt mig ens i...

Visa mer
Recensioner
Recensioner
(1,0)
Baseras på 1 recensioner.