Visar 1-20 av 97 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
  • = Öppen för sen anmälan / har restplatser
Visar 1-20 av 97 träffar
1
2
3
4
5

Viktiga egenskaper för att jobba inom försäljning är social förmåga, matematiska kunskaper och en förmåga att kunna hantera många olika situationer åt gången. Förkunskaper som krävs varierar beroende på företag och bransch. För dig handlar det om att välja den inriktning inom försäljning där du kommer trivas bäst och göra bra ifrån dig som säljare.

YH-utbildningar inom Försäljning

Att välja en YH-utbildning  inom försäljning ger dig ett försprång då du i dina studier fördelar så att en tredjedel fylls med praktik. Du får då chanshen att skapa de nätverk som kan komma att behövas för ditt framtida arbetsliv.

YH-utbildningarna inom försäljning varierar i längd mellan 1-3 år, beroende på inriktning. Det finns flera olika valmöjligheter bland utbildningar på YH-utbildningarna inom försäljning, så för dig handlar det om att välja inriktningen för dig.

Framtidsutsikterna för dig som väljer att läsa en YH-utbildning inom försäljning ser relativt bra ut. Dock är allt relativt och oerhört beroende på vilken typ av utbildning du väljer, vart du bor och vad du inriktat dig på.

Idag är spetskompetens något som många studenter tagit fasta vid för att utöka sina chanser till en fast anställning ytterligare. Man ser en trend för behovet av att anställa försäljare kommer att öka de kommande 10 åren. 

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀