Visar 1-20 av 99 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
  • = Öppen för sen anmälan / har restplatser
Visar 1-20 av 99 träffar
1
2
3
4
5

Bland de YH-utbildningarna inom kategorin miljö som erbjuds idag, finns det många olika inriktningar och specialiseringar att välja mellan. Runt om i samhället finns det en ökad medvetenhet kring hur miljön ständigt påverkas av våra utsläpp, vilket gör en utbildning inom miljö ligger rätt i tiden. Oavsett hur du väljer att arbeta inom ämnet miljö är yrket oerhört utvecklande och framtidsskapande. 

miljö

YH-utbildningar inom miljö

Att läsa en YH-utbildning inom miljö ligger rätt i tiden, och det finns flera inriktningar och specialiseringar bland YH-utbildningarna att välja emellan. Innehållet i utbildningarna på Yrkeshögskola inom kategorin miljö bygger på kunskap som uppkommit vid produktionen av varor och tjänster, och de syftar till att leda till jobb direkt efter examen.

De allra flesta YH-utbildningar inom kategorin miljö kombinerar också teori med praktik ute på en arbetsplats. Det kallas även för ”Lärande i arbete” (LIA).

Genom LIA:n får du som studerande arbetslivserfarenhet redan under studietiden, och dessutom kontakt med möjliga arbetsgivare redan innan du är klar. Det här ger dig som student ett försprång efter examen, när det är dags att söka jobb. På längre sikt ser marknaden ut att behöva fler miljöexperter för att klara samhällets miljömål och för företagens miljöanpassning.

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀