Yrkesutbildningar

Har du frågor om att söka utbildning, behörighet till olika utbildningar eller liknande? Vi hjälper dig! Här kan du läsa frågor från andra besökare på studentum.se och våra svar på dessa. Välj ett ämne i listan nedan eller scrolla längre ner för att se de senaste frågorna och svaren.

Just nu tar vi inte emot nya frågor.

Sök bland besvarade frågor

Kategori

Antal frågor

Senaste frågorna inom Yrkesutbildningar

Problem med inlogg
Hej jag har försökt återställa mitt lösenord flera gånger. Jag får nya lösenord av er men när jag försöker logga in med de så står det ändå felaktigt lösenord. Jag sökte till en specialistutbildning i psykisk ohälsa och hade velat veta om jag kommer in på den eller inte? Tacksam för svar och hjälp med att kunna logga in på mina sidor mvh
Svar:

Hej,

Jag är studie-och yrkesvägledare så jag kan tyvärr inte hjälpa till med det. Så kontakta dem som du har haft kontakt med innan kring lösenordet så kanske de kan reda ut vad som är problemet. Du kan dock inte ansöka eller se om du kommit in på någon utbildning här. Studentum.se driver inte några egna utbildningar och har inte hand om några ansökningsprocesser.

Lycka till! /Petra,SYV

Frågor om utbildning
Hej.
Jag är intresserad av denna utbildning, men undrar om man kan läsa på distans?
Mvh
Svar:

Hej,

Studentum.se driver inte några egna utbildningar men när du hittat en utbildning kan du enkelt komma i kontakt med skolan och ställa frågor genom att lämna en intresseanmälan. Skolan kan hjälpa dig svara på dina frågor kring deras utbildning.

Lycka till! /Petra,SYV

Specialistundersköterska
Hej!

Jag har följande frågor angående specialistundersköterskeutbildningar:
1) Kan ansökan till de olika specialistundersköterskeutbildningarna göras när som, eller finns deadline? När är deadline i så fall? Ibland står det och ibland inte.
2) När ges besked om man antagits?
3) När är studiestarten? Ibland står det inte.
4) Kan man studera på halvfart och i så fall vilka studietakter är möjliga? Halv-/hel-/kvartsfart? Andra varianter?
5) Är alla dessa utbildningar lika långa, dvs på lika många poäng? 200 YH-poäng?
6) Finns det fler utbildningsanordnare eller inryms alla inom YH, som ger dessa utbildningar?
Svar:

Hej,

Specialistsjuksköterskeutbildningar finns inom yrkeshögskolan (YH). Alla YH-utbildningar kna ha olika ansökningsdatum så du måste kolla med de skolor du är intresserad av vad som gäller där. Kan du inte hitta informationen på vår hemsida kan du gå in på skolans egen hemsida eller ta kontakt med dem direkt.

Samma gäller dina övriga frågor. Du behöver kolla med de olika skolorna vad som gäller.

Lycka till! /Petra,SYV

Visar 1-3 av 255 frågor
1
2
3
4
...
85

Annonser