YH-utbildning

Fullstackutvecklare. NET

Chas Academy , i Stockholm
Längd
2 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Nästa startdatum
september 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
2 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Nästa startdatum
september 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Få mer information om utbildningen 👍

Fullstackutvecklare. NET

Fullstackutvecklare. NET

Utbilda dig till Fullstackutvecklare .NET

Vår dot net utbildning är omfattande och täcker allt från frontendutveckling med JavaScript och större JavaScript-ramverk till backendapplikationer och databashantering. Genom hela utbildningen arbetar du med C# i kombination med dessa tekniker. Efter examen har du möjligheten att antingen specialisera dig som fullstackutvecklare med fokus på webb och en gedigen förståelse för hela stacken, eller inrikta dig på backendutveckling, där du arbetar med API:er och microservices inom företagets interna system.

På .NET utbildningen på Chas Academy lär du dig att skapa och underhålla applikationer med Microsofts .NET-ramverk, med fokus på programmeringsspråket C#. Du kommer att dyka in i allt från webbapplikationer till företagslösningar, utveckla viktiga färdigheter i kodning, testning och felsökning. Denna utbildning förbereder dig för att möta verkliga affärsbehov, designa databaser och samarbeta effektivt med team och kunder. Perfekt för dig som vill starta en karriär inom .NET utveckling med C#.

För mer information om Fullstackutvecklare. NET, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande kursstarter

1 tillgängligt startdatum

september 2024

 • Klassrum
 • Stockholm

Utbildningens upplägg

Utbildningen är 2 år lång och under den tiden får du lära dig alla de praktiska och teoretiska kunskaperna som behövs för att bli en Fullstackutvecklare med inriktning .NET. 

 1. IT Tech and Operations: Ger en översikt över IT och systemutveckling, med fokus på vanliga tekniker och yrkesroller inom teknikstackar. Särskilt fokus ligger på C# och .NET-plattformen, deras roll i IT-system och fullstackutvecklares funktioner i webbutvecklingsprojekt.

 2. Programmering i C# och .NET: En introduktionskurs i programmering med C# och .NET-miljön, inklusive grunderna i programmering, objektorientering och viktiga verktyg för C#-utveckling.

 3. Webbteknik: Denna kurs ger en djupgående förståelse för webbteknik och webbutveckling, med fokus på grundläggande webbteknologier som HTML, CSS, JavaScript, XML och HTTP-protokollet.

 4. Programmeringsmetodik och Testning: Täcker metoder för testdriven utveckling, versionshantering och debugging, samt insikter i arbetsflöden och verktyg som används i utvecklingsprojekt.

 5. Backendutveckling och Databaser: Fokuserar på backendutveckling med C#, hantering av databaser och skapande av webbapplikationer. Kursen omfattar även Azure Cloud Services, SQL-baserade databaser och databasmodellering.

 6. Frontendutveckling och UX: Ger fördjupade kunskaper i frontendutveckling för webbplatser och applikationer, med en grund i ASP.NET, HTML, CSS, och JavaScript. Kursen täcker även teknisk SEO och användarupplevelse.

 7. Projektmetodik och Agila Metoder: Erbjuder insikter i projektmetodik, med fokus på agila metoder såsom Kanban, Scrum och XP, och inkluderar projektledning och gruppdynamik.

 8. Avancerad Fullstackutveckling: Fördjupar sig i fullstackutveckling, inklusive Azure Cloud Services, T-SQL, mikrotjänster, och frontendutveckling i ASP.NET.

 9. Lärande i Arbete (LIA): En praktikperiod där du tillämpar dina teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter i arbetslivet, och engagerar dig i utvecklingsprojekt med .NET, databaser, API:er och integrationer.

 10. Examensarbete: Ett självständigt projekt där du tillämpar dina kunskaper och färdigheter från hela utbildningen för att genomföra ett fullständigt fullstackutvecklingsprojekt med .NET.

Dessa kurser ger dig en gedigen utbildning inom fullstackutveckling med inriktning på .NET och C#.

Så ansöker du

BEHÖRIGHET

För att vara behörig till utbildningen behöver du ha gymnasieexamen eller motsvarande.

Du har grundläggande behörighet att antas till utbildningen om du uppfyller något av nedanstående:

 • Du har en grundläggande gymnasieexamen eller motsvarande. Har du en utländsk gymnasieexamen eller motsvarande måste denna vara översatt. Vi rekommenderar att du översätter den hos UHR. 
 • Särskilda krav:
  • Minst betyg E i Engelska 6/B, eller motsvarande.
  • Minst betyg E i Matematik 2/B, eller motsvarande.
  • Minst betyd E i Programmering 1 eller motsvarande.

Du behöver även ha grundläggande kunskaper i Svenska som motsvarar Svenska 1/Svenska som andra språk 1. 

ANSÖKAN

Ansökan öppnar den 15 februari, ansökan gör du via vår hemsidan chasacademy.se

Examen & Intyg

När du gått klart utbildningen får du en yrkeshögskoleexamen och erhåller ett examensbevis. 

Kostnader

Utbildningen är helt kostnadsfri och CSN-berättigad.

Fortsatta studier

Efter att ha avslutat en examen som Fullstackutvecklare med inriktning på .NET, öppnar sig en rad olika karriärvägar inom IT och mjukvaruutveckling. Din specialisering i .NET-ramverket, kombinerat med en fullstackkompetens, gör dig väl förberedd för att arbeta i många olika sammanhang där både frontend- och backendutveckling är avgörande. Här är några potentiella arbetsområden och roller:

 1. Fullstack .NET-utvecklare: Arbeta med att bygga och underhålla webbapplikationer och system som använder .NET-ramverket i både frontend- och backendutveckling.

 2. C#-utvecklare: Med din inriktning på .NET kommer du att vara särskilt kunnig i programmeringsspråket C#, vilket öppnar för möjligheter att arbeta med programvaruutveckling inom en mängd olika applikationer och system.

 3. Backendutvecklare: Specialisera dig på server-sidan av applikationer och tjänster, där du använder .NET för att bygga robusta och skalbara backend-lösningar.

 4. Webbutvecklare: Fokusera på att bygga och förbättra webbplatser och webbapplikationer med hjälp av ASP.NET, en del av .NET-ramverket, samt frontend-tekniker som HTML, CSS och JavaScript.

 5. Freelance Utvecklare: Många fullstackutvecklare med .NET-kompetens väljer att arbeta som frilansare och tar sig an projekt som kräver djupgående kunskap i .NET och C#.

 6. Utbildare eller Mentor: Med din expertis kan du också välja att undervisa andra i .NET och fullstackutveckling, antingen som lärare eller mentor.

 7. Startups och Entreprenörskap: Din fullstackbakgrund gör det möjligt för dig att delta i eller starta startups, där du kan bidra med din tekniska kunskap för att utveckla nya innovativa produkter och tjänster.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Fullstackutvecklare. NET

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
5/5
joakimu
15 jul 2019
Superb!

Levererade över mina förväntningar. Ett modernt upplägg som gav mig allt jag behövde för att bli en duktig utvecklare.

Chas Academy
Arenavägen 61
121 28 Johanneshov

Chas Academy - en yrkeshögskola för en framtid inom IT 

Vi kan IT.. Och snart kan du också det. Med pedagogik och kunskap stöttar våra branschledande huvudlärare våra studerande i resan från drömjobb till verklighet. Här på Chas Academy är vi ett sammansvetsat gäng som drivs av samma mål -...

Läs mer om Chas Academy och visa alla utbildningar.

Highlights