YH-utbildning

Fastighetsförvaltare

Newton , i Stockholm (+2 orter)
Längd
2,5 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Längd
2,5 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Newton utbildningar

Fastighetsförvaltaren – en nyckelroll på fastighetsbolaget

En fastighetsförvaltare har en spännande och varierande roll på fastighetsbolaget med övergripande ansvar för förvaltning av en eller flera fastigheter. Det är en roll som kräver bred kunskap inom många områden, då arbetsuppgifterna kan variera från ansvar för fastighetens ekonomi till planering av underhåll och reparationer. Här är tre fördelar med jobbet:

  • Varierande arbetsuppgifter: Ena stunden kan man arbeta med budget och administration på kontoret och nästa stund ha hyresförhandlingar med kunder ute på fältet. Det finns möjlighet att arbeta med allt från kontorslokaler, flygplatser eller köpcentrum till historiska byggnader.
  • Karriärmöjligheter: Fastighetsbranschen är under stark utveckling och behöver modern och nytänkande kompetens. Därför finns det goda karriärmöjligheter för unga som vill utvecklas inom branschen.
  • Socialt arbete: Som fastighetsförvaltare är det viktigt att ha bra samarbete och kontakt med människor inom branschen, vilket gör det till ett socialt yrke.

Vad gör en Fastighetsförvaltare?

En fastighetsförvaltares huvudansvar är att hantera och driva fastighetsförvaltningen av en eller flera fastigheter. Detta inkluderar planering av underhåll och reparationer, hantering av fastighetens ekonomi och administration, och hantering av hyresgäster och kundrelationer. Eftersom fastighetsförvaltarens arbete kan variera beroende på arbetsgivaren, krävs bred kunskap inom flera områden.

Fastighetsförvaltare passar dig som

Trivs med att ha många bollar i luften och vill ha ett varierande yrke, är socialt kompetent med drivkraft och initiativförmåga, samt tycker om att driva och leda projekt.

Newton – specialiserade på Fastighet

Newton erbjuder en utbildning för unga som vill utvecklas inom fastighetsbranschen. Utbildningen är utformad efter de kompetenskrav som branschföretag efterfrågar och inkluderar tre praktikperioder för att ge värdefull praktisk erfarenhet. Genom Newtons samarbeten med framstående branschföretag finns även möjlighet att knyta kontakter med framtida arbetsgivare.

För mer information om Fastighetsförvaltare, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Newton Kompetensutveckling Facebook

Videoreportage

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Fastighetsförvaltare

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 16 recensioner
Skriv en recension
4/5
Bernt
03 feb 2023
Omdöme Newton

Överlag hyfsat nöjd med utbildningen. Vissa riktigt kompetenta lärare och kurser, medans vissa kurser varit helt irrelevanta och man inte känner att man lärt sig något nytt elle...

Pontus Stolt
16 mar 2023
Tack för din feedback. I de dialoger vi har med bolag inom fastighetsbranschen finns de...
Visa mer
3/5
Henrik
02 feb 2023

Utbildningen och utbildningsaktör är vädigt måna om att bedriva en högkvalitativ utbildning och lyssnar på studenterna dock så är samarbetet med LIA. platser inte tillräckligt u...

Pontus Stolt
16 mar 2023
Tack för din feedback angående utbildningen och Newton som arrangör. Som utbildningsano...
Visa mer
5/5
Joanna G
31 jan 2023

Mkt bra utbildning.

Pontus Stolt
16 mar 2023
Tack för din feedback, roligt att höra att du är nöjd med utbildningen. Vänligen, Pontu...
Visa mer
Newton
Malmvägen 1
115 41 Stockholm

Newton förbereder dig för framtiden 

Med en yrkeshögskoleutbildning kan du på två år förvandla dina drömmar till verklighet. Få praktisk erfarenhet och värdefulla färdigheter som behövs för en lysande framtid. Valet är ditt, vilken väg väljer du? Systemutvecklare .NET Kravanalytiker Byggnadsingenjör - digitalt byggande Fastighetsförvaltare...

Läs mer om Newton och visa alla utbildningar.

Highlights