Välkommen till Nybro kommun!

Innovation och utveckling hämtar sin drivkraft från kreativitet och kunskap i någon form. Ett aktivt och framåtsyftande näringsliv eller organisation måste ha tillgång till dessa fyra beståndsdelar.

Brunnen är mötesplatsen som förmedlar, tillhandahåller och utvecklar. Brunnens uppdrag är att tillgodose individers och företags behov av kompetens. "En väg in" och skräddarsydda insatser ger rätt väg ut!

Svenska Trafik och Transport akademienSvenska Trafik & Transport Akademien

Bli bussförare, lastbilsförare eller truckförare hos Svenska Trafik och Transport akademien!

Alla Svenska Trafik och Transport akademiens utbildningar är EU-anpassade och genomsyras av trafiksäkerhets- och miljötänkande. 

Deras erfarna och engagerade pedagoger håller sig ständigt ajour med de senaste forskningsrönen och omvärldens föränderliga regelverk och kan därför garantera dig aktuella kunskaper inom området.

Nybro VuxenutbildningNybro Vuxenutbildning

Läs utbildningen till Hälso- och vårdadminstratör på Nybro vuxenutbildning!

Nybro Vuxenutbildning erbjuder Dig vuxenanpassat lärande i en trivsam miljö med plats för kamratskap, glädje och utveckling. Som studerande hos oss får Du uppleva ett arbetsklimat där vi hjälps åt, stöttar varandra och löser uppgifter och problem tillsammans. Både lärarna och den administrativa personalen gör sitt yttersta för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att Du ska lyckas med Dina studier.

Nybro TräUtbildning (NTU)Nybro TräUtbildning (NTU)

Läs utbildningen till Produktionstekniker för träindustrin på Nybro TräUtbildning!

Bli en viktig del av framtiden. Var med i den naturliga utvecklingen av Träteknik, möbeldesign och hantverk. Lär dig dagens teknologi och var med om att utveckla morgondagen.

Nya rön gör att fler och fler produkter och användningsområden öppnas för materialet trä. Tillverkningsprocesser måste optimeras, produktutveckling och logistik förbättras, ständiga förbättringar i alla led... det finns ett naturligt behov av att bredda kompetensen inom träbranschen. Allt från produktionstekniker, hantverkare, konstruktörer, såväl traditionellt- som hypermodernt möbelsnickeri. forskare, cnc-operatörer, cad-ritare med mera,

Ta steget till en utbildning som kan bli starten på en intressant yrkesframtid i den mångsidiga träbranschen!

RiksglasskolanRiksglasskolan

Läs utbildningen inom Konstglas på Riksglasskolan!

Riksglasskolan erbjuder gymnasieskolans hantverksprogram och utbildning för studenter från våra nordiska grannländer, konstglasutbildning på yrkeshögskolenivå samt uppdragsutbildning för studenter från hela världen. Vi har skolat många glashantverkare och designers under drygt fyra decennier.

Riksglasskolan har egna arkitektritade lokaler, lärare med mycket lång erfarenhet av glashantverk och all den utrustning som krävs för att de studerande ska kunna utvecklas till skickliga hantverkare inom glasframställning. Förutom våra egna lärare, gästas skolan ibland av kända glasblåsare och glasdesigners.

Dessutom samarbetar vi med Nordens största glaskoncern - Orrefors-KostaBoda. Ett stenkast från våra egna lokaler har vi utbildningslokaler i Orrefors glasbruk där eleverna utbildas i direkt anslutning till den professionella glasproduktionen. Här får eleverna verkligen känna atmosfären av tradition och kreativt nyskapande.


För mer information om Nybro Kommun, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Nybro Kommun

Varför välja Nybro Kommun?

Bra kontakter med näringsliv

Behov på

arbetsmarknaden

CSN-berättigad

Utbildningar

YH-utbildning
Estetiska utbildningar
Hantverk Utbildningsform Längd Ort
Design- och konstglas Klassrum Nybro

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Nybro Kommun

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Nybro Kommun

Långgatan 13
382 80 Nybro

Tel: 0481-455 64
www.nybrovuxenutbildning.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 3 recensioner.

Olof

Rekommenderas starkt.

Ingela

Liten trevlig utbildning med bra lärare som bryr sig. Stämningen är god mellan eleverna och man hittar på saker tillsammans på fritiden.Nya lokaler är på väg att byggas och det kommer bli jättefräscht! Även om nuvarande lokaler är kanonfina så kommer det att bli bättre.

Anonym
Beställ information

För att få mer information från Nybro Kommun, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,7)
Baseras på 3 recensioner.