Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Hur tänker du när du väljer utbildning? 🎓📚 Hjälp oss att svara på några frågor i vår undersökning och ha chans att vinna 4 biobiljetter! 🍿🎞️

Key Account Manager

Ta nästa steg i din karriär - Bli Key Account Manager

Jobbar du idag med försäljning och är redo för en ny utmaning? Bli en av ditt företags viktigaste resurser! Som Key Account Manager (KAM) är det din uppgift att bygga goda, långsiktiga och lönsamma relationer till företagets nyckelkunder och att hitta nya möjligheter till utveckling både för ditt företag och för kunden.

VARFÖR BLI KAM-SÄLJARE? 

Målsättningen med utbildningen Key Account Manager är att du efter avslutad utbildning ska kunna utveckla relationen till företagets viktigaste kunder i en operativ roll. Därutöver ska du ha slipat din organisatoriska, strategiska och analytiska förmåga med avseende på kvalificerad nyckelkundsbearbetning. Du får breda kunskaper inom strategisk försäljning, t.ex. affärsjuridik, avtal, ekonomi och finansiell planering.Under utbildningen lär du dig även hur du stärker ett företags position på marknaden genom till exempel behovsanalys, strategisk marknadsföring och omvärldsanalys.

VEM ÄR DU SOM SÖKER DENNA UTBILDNING?

Utbildningen vänder sig till dig som arbetat några år inom B2B-försäljning och vill komplettera med en gedigen utbildning. Du är en kommunikativ person som har sinne för affärer och god förmåga att bygga långsiktiga relationer. Du är skicklig på att föra diskussioner och förhandlingar samtidigt som du är smidig vid hanteringen av komplexa situationer. 

VAD BLIR DU EFTER UTBILDNINGEN?

Efter avslutade studier har du möjlighet att arbeta som Key Account Manager, Account Manager, storkundsansvarig, företagssäljare eller nyckelkundsansvarig, men många av våra studerande avancerar ofta snabbt och når ofta även rollen som försäljningschef. 

DISTANS OCH HALVFART

Utbildningen ges på distans med fysiska träffar i Göteborg alternativt i Stockholm. Ett fåtal träffar har obligatorisk närvaro, på grund av examinerande muntliga redovisningar i vissa kurser. Utbildningen genomförs också på halvfart, vilket betyder att du läser ett års utbildning under ca ett och ett halvt år. I och med detta upplägg har du goda möjligheter att arbeta vid sidan av studierna.

För mer information om Key Account Manager, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Behörighet

För att söka utbildningen Key Account Manager krävs att du har grundläggande behörighet för yrkeshögskolestudier samt minst tre års arbetslivserfarenhet inom B2B-försäljning motsvarande heltidstjänst.

Kurser

Delkurser som ingår i utbildningen

 • Affärsekonomi, 20 YH-poäng
 • Affärsengelska, 15 YH-poäng
 • Affärsjuridik, 15 YH-poäng
 • Att organisera och leda projekt, 20 YH-poäng
 • Examensarbete, 25 YH-poäng
 • Förhandlingsteknik, 15 YH-poäng
 • Key Account Management, 25 YH-poäng
 • Offentlig upphandling, 15 YH-poäng
 • Personligt ledarskap, 15 YH-poäng
 • Retorik och presentation, 15 YH-poäng
 • Strategisk omvärldsanalys och affärskommunikation, 20 YH-poäng

Examen & Intyg

Yrkeshögskoleexamen. 

Kostnader

Utbildningen är kostnadsfri och CSN-berättigad. 

Sälj & Marknadshögskolan

Sälj & Marknadshögskolan

Sälj & Marknadshögskolan grundades 1996 och är idag en av Sveriges viktigaste aktörer när det gäller högre utbildning i försäljning och marknadsföring. Efter en utbildning hos oss har stora möjligheter till anställning i just den bransch som intresserar dig. Drivna säljare...


Läs mer om Sälj & Marknadshögskolan och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Key Account Manager

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Sälj & Marknadshögskolan

Tomtebodavägen 3A
171 65 Stockholm


Beställ information

För att få mer information om utbildningen Key Account Manager från Sälj & Marknadshögskolan, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: