Yrkeshögskolan i Enköping

i Enköping (+ 1 orter)
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

Yrkeshögskolan i Enköping

Välkommen till Yrkeshögskolan i Enköping!

Vi erbjuder aktuella YH-program och YH-kurser som leder till jobb och ger dig rätt kompetensutveckling i din yrkesroll. Du väljer om du vill studera heltid, deltid, på vår skola eller på distans. YH i Enköping finns i Kompetensmagasinet som ligger i direkt anslutning till tåg- och busstationen i Enköping,


YH-program för en efterfrågad yrkesroll
Våra längre YH-program förbereder dig för en tydlig yrkesroll. Teori varvas med praktik och utbildningarna skräddarsys i nära samarbete med arbetslivet. Alla YH-program är avgiftsfria och du har möjlighet att söka studiemedel från CSN när du studerar i 50-100 % studietakt. Vi finns i trevliga lokaler i direkt anslutning till Enköpings tåg- och busstation, vilket gör det enkelt att pendla.

YH i Enköping erbjuder kvalificerade yrkesutbildningar som leder till jobb. Våra kurser och program är anpassade efter branschens kompetensbehov och arbetslivet har stor inverkan på utbildningens innehåll och genomförande. Som studerande hos oss får du goda möjligheter att teoretiskt och praktiskt skaffa dig kunskaper, färdigheter och kompetenser som gör dig attraktiv på arbetsmarknaden.

Vi har mångårig erfarenhet av att bedriva YH-utbildningar vilket ger stark förankring hos LIA-företagen och branschen. Trädgårdsmästarprogrammet på 2 år har funnits sedan 2003 och idag har vi ett av landets starkaste nätverk för LIA och rekrytering inom gröna näringar.

YH-kurser för rätt kompetensutveckling
Våra distanskurser "Hydroponisk odling" och  "Ekosystemtjänster" kan du kombinera med ditt arbete. Studietakten är 20-50 % och kurserna pågår i 10-12 veckor. De är båda viktig och aktuell kompetensutveckling för dig som jobbar inom gröna näringar eller inom närliggande områden, alternativt har ett starkt intresse för hållbarhet, självförsörjning och miljöhänsyn.

Praktisk trädgård - gymnasiekurs med lärare från YH
Praktisk Trädgård är ett 1-årigt gymnasieprogram som leder till jobb hos exempelvis park- och kyrkogårdsförvaltningar. Du som vill ha ett rörligt utomhusarbete ska höra av dig så hjälper vi dig att söka, beroende på vilken kommun du är skriven i.

Praktisk kunskap, gemenskap och engagemang i fokus
Vi jobbar mycket praktisk och nära varandra. Vi tycker att det är viktigt med gott samarbete, tillåtande atmosfär och gemenskap där alla känner sig delaktiga.

Välkommen med dina frågor och din ansökan!
YH-teamet i Enköping


För mer information om Yrkeshögskolan i Enköping, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Yrkeshögskolan i Enköping

Utbildningar

YH-utbildning
Jord / Skog / Natur
Trädgårdsmästare Utbildningsform Längd Ort
Trädgårdsmästare YH-program Klassrum 80 veckor Enköping
Korta YH-utbildningar
Jord / Skog / Natur
Ekosystemtjänster-grönblå utemiljöer Distans med träffar 8 veckor Flera orter (2)
Trädgård
Hydroponisk odling Distans med träffar 12 veckor Enköping

Yrkeshögskolan i Enköping - Facebook

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Yrkeshögskolan i Enköping

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Yrkeshögskolan i Enköping

Östra Järnvägsgatan 10
745 37 Enköping

Tel: 0171-62 50 76

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 21 recensioner
Skriv en recension
5/5
Tess
19 dec 2022
Otroligt nöjd elev

En otroligt givande utbildning! Många nya utmaningar och spännande lärdomar. Kunniga lärare och en fantastisk administration!

4/5
Anne
13 dec 2022

Jag tyckte på det hela att utbildningen var bra. Lärarna är kompetenta och ämnet intressant. Det som var mindre bra var tekniken, tyckte inte det fungerade så bra att vara med v...

Visa mer
5/5
Marie Sundberg
13 dec 2022
En bra utbildning

Det var en spännande och lärorik utbildning. Jag lärde mig mycket. Bra kombination med teori och praktik (lia) bra lärare som kom från arbetslivet. De arbetade med det de lärde ...

Visa mer
Highlights