Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Om skolan

Yrkeshögskolan i Enköping

Välkommen till Yrkeshögskolan i Enköping! Vi erbjuder framgångsrika och aktuella program och kurser för dig som vill studera heltid, deltid, på vår skola eller på distans.

Våra YH-utbildningar förbereder dig för en tydlig yrkesroll. Teori varvas med praktik och utbildningarna skräddarsys i nära samarbete med arbetslivet. Alla utbildningar är avgiftsfria och du har möjlighet att söka studiemedel från CSN.
Vi finns i trevliga lokaler i direkt anslutning till Enköpings tåg- och busstation, vilket gör det enkelt att pendla för dig som inte bor i stan.

YH i Enköping erbjuder kvalificerade utbildningar som leder till jobb. Våra kurser och program är anpassade efter branschens kompetensbehov och arbetslivet har stor inverkan på utbildningens innehåll och genomförande. Som studerande hos oss får du goda möjligheter att teoretiskt och praktiskt skaffa dig kunskaper, färdigheter och kompetenser som gör dig attraktiv på arbetsmarknaden.

 Vi har mångårig erfarenhet av att bedriva YH-utbildningar vilket ger stark förankring hos LIA-företagen och branschen. Trädgårdsmästarprogrammet har funnits sedan 2003 och idag har vi inriktning mot trädgård, anläggning och skötsel, samt mot teknisk kunskap.

Nu startar vi också en distanskurs i "Ekosystemtjänster" som är en viktig kompetensutveckling för dig som redan jobbar i trädgårdsbranschen eller inom närliggande områden.

Vi jobbar mycket praktisk och nära varandra. Vi tycker att det är viktigt med gott samarbete, tillåtande atmosfär och gemenskap där alla känner sig delaktiga.

 Välkommen med din ansökan!


För mer information om Yrkeshögskolan i Enköping, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Yrkeshögskolan i Enköping

Utbildningar

YH-utbildning
Jord / Skog / Natur
Trädgårdsmästare Utbildningsform Längd Ort
Trädgårdsmästare YH-program Klassrum 80 veckor Enköping
Korta YH-utbildningar
Jord / Skog / Natur
Ekosystemtjänster-grönblå utemiljöer Distans med träffar 8 veckor Enköping

Yrkeshögskolan i Enköping - Facebook

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Yrkeshögskolan i Enköping

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Yrkeshögskolan i Enköping

Östra Järnvägsgatan 10
745 37 Enköping

Tel: 0171-62 50 76

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 21 recensioner.

Tess

En otroligt givande utbildning! Många nya utmaningar och spännande lärdomar. Kunniga lärare och en fantastisk administration!

Anne

Jag tyckte på det hela att utbildningen var bra. Lärarna är kompetenta och ämnet intressant. Det som var mindre bra var tekniken, tyckte inte det fungerade så bra att vara med via teams. Det som kan förbättras regält är framförhållningen - att få besked en vecka innan kursstart när man är yrkesverksam är problematiskt. Jag hade gärna varit med m...

Visa mer
Marie Sundberg

Det var en spännande och lärorik utbildning. Jag lärde mig mycket. Bra kombination med teori och praktik (lia) bra lärare som kom från arbetslivet. De arbetade med det de lärde ut var inte bara lärare. Ideträdgårdarna gav mycket, sätta teori till praktik och att samarbeta ge och ta av varandra. Jag har nytta av utbildningen i jobbet i dag. En b...

Visa mer
Beställ information

För att få mer information från Yrkeshögskolan i Enköping, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,7)
Baseras på 21 recensioner.