Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Välkommen till Yrkeshögskolan i Enköping! Här har vi producerat framgångsrika, eftertraktade och aktuella utbildningar mot kompetensbehov under närmare två decennier.

klassrum

Vi erbjuder eftergymnasiala YH-utbildningar som förbereder dig för en tydlig yrkesroll. Teori varvas med praktik och utbildningarna skräddarsys i nära samarbete med arbetslivet. Alla utbildningar är avgiftsfria och du har möjlighet att söka studiemedel från Centrala studiestödsnämnden (CSN). Vi håller till i trevliga lokaler i närheten av Enköpings tåg- och busstation vilket gör det enkelt att pendla för dig som inte bor i stan.

Yrkeshögskolan i Enköping erbjuder kvalificerad utbildning anpassad efter branschens behov och arbetslivet har stor inverkan på utbildningens innehåll. Vi anser att det är viktigt att ge studenterna goda möjligheter till att både teoretiskt och praktiskt skaffa sig kunskaper, färdigheter och kompetenser som gör dem attraktiva på arbetsmarknaden.

trågård

 Vi är en ganska liten skola men med mångårig erfarenhet av att bedriva KY- och senare YH-utbildning. Trädgårdsmästarprogrammet har funnits sedan 2003 och vi har en tradition av att ha både inriktning mot trädgård, anläggning och skötsel samt mot teknik. Vi jobbar nära varandra och tycker att det är viktigt med en gemytlig atmosfär och gemenskap.

Inom området ventilationsteknik har vi erbjudit utbildning sedan 2010 och Enköping har ett starkt fäste för flera stora ventilationsföretag med nära anknytning till utbildningen. Sedan 2017 har vi ett nyinstallerat laborationsaggregat för praktiska övningar inom ventilation-, styr- och reglerteknik.

 Välkommen med din ansökan!


För mer information om Yrkeshögskolan i Enköping, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Utbildningar Ort
Trädgårdsmästarutbildning Enköping
Ventilationsingenjör med inriktning styr- och reglerteknik Enköping

Visa alla

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Yrkeshögskolan i Enköping

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Yrkeshögskolan i Enköping

Linbanegatan 12, plan 1
745 34 Enköping

Tel: 0171-62 50 75
Mobil 0171-62 50 75
yh.enkoping.se

Recensioner

Wittmann
(3)
Dåligt planerade föreläsningar och studiebesök (överlag en dåligt planerad utbildning). Rektor och handledare som inte lyssnar på de studerande. Gick 2 år och den första terminen var ganska bra men sedan så strulade det med föreläsarna, dem kom och gick som dem ville, datorer som inte fungerade. Vissa kurser mer eller mindre föll bort pga de ova...
Visa mer
Pelle
(5)
En fantastisk utbildniDg med mycket kompetenta lärare. de bästa inom respektive område gjorde att jag fick kunskaper jag inte skulle fått någon annanstans.
Pelle
(5)
Kanonutbildning. Vi hade Enköpings fantastiska parker som klassrum och otroligt duktiga lärare.
Beställ information

För att få mer information om Yrkeshögskolan i Enköping via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Yrkeshögskolan i Enköping
Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 4 recensioner.