Visar 1-11 av 11 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-11 av 11 träffar

Friskvård och hälsa har blivit allt viktigare för samhället, då vi i vardagen stressar allt mer. Tempot ökar och att må bra och orka mera i korrelation med att hantera vardagens stress är numera ett måste. Vi har gjort det lättare för dig som vill utbilda dig inom friskvård och hälsa att hitta rätt inriktning på din YH-utbildning och lättare att jämföra dem.

YH-utbildningar inom friskvård och hälsa

Många av dagens YH-utbildningar inom friskvård och hälsa är relativt nya och ger dig en bred kunskap. I YH-utbildningarna inom friskvård och hälsa det största fokuset på hur man ska leva sitt liv hälsosamt genom träning, kost och mental fokusering. 

Det du har som fördel när du läser en YH-utbildning är att du kombinerar din utbildning med en tredjedels praktik, som ger dig en stadig grund att stå på i ditt kommande yrkesliv. De flesta YH-utbildningarna inom friskvård och hälsa är vanligtvis på två år, och innehåller god kvalitet.

Studiemedelsberättigade YH-utbildningar

Flera YH-utbildningar inom friskvård och hälsa är studiemedelsberättigade. För de avgiftsbelagda YH-utbildningar finns det många gånger förmånliga lån som täcker både kostnaden för utbildningen och dina levnadskostnader.

Jobba som hälso- och vårdadministratör

I arbetsbranschen inom friskvård och hälsa så kan huvuduppgifter som att förekomma skador och hjälpa personer, leva ett hälsosamt liv med träning, kost och olika behandlingsmetoder som redskap förekomma.

Hälso- och vårdadministratör är ett av många yrken du kan jobba som efter en YH-utbildning inom friskvård och hälsa.

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀