Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Läke- och livsmedelstekniker

Folkuniversitetet Mitt
Sammanfattning
YH-utbildning
Uppsala
Klassrum
2 år
Heltid/deltid
CSN-berättigad
Startdatum: 2023-09-11 - Uppsala
Sista ansökan: 2023-04-30

Läke- och livsmedelstekniker

Här är utbildningen med inriktning mot ett kvalificerat praktiskt arbete inom läke- och livsmedelsindustrin. En utbildning för dig som vill bidra till att förbättra hälsa och livskvalitet hos befolkningen eller arbeta med framtidens hållbara näring i svensk livsmedelsindustri.

Utbildningen är på heltid och varvar lärarledd undervisning med laborationer, självstudier, grupparbeten, handledning, LIA, studiebesök och gästföreläsningar från arbetslivet.

Efter utbildningenkan du arbeta som läkemedelstekniker eller livsmedelstekniker i offentlig och privat regi och du har praktiska färdigheter och kompetenser inom läke-och livsmedelsrelaterad produktion.

Kursernaomfattar hela kedjan från idé till produkt med hygienkrav, processteknik, processkemi samt kännedom om relevant lagstiftning.
Du lär dig också ett kvalitetstänkande inom säkerhet, produktkvalitet och miljö samt praktiskt användning av olika säkerhets- och förbättringsverktyg. 

För mer information om Läke- och livsmedelstekniker, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Grundläggande behörighet för yrkeshögskola.

Särskilda förkunskaper: 

Svenska 2 eller Svenska som andraspråk 2, Engelska 6, Kemi 1, Matematik 2c

ELLER

Svenska 2 eller Svenska som andraspråk 2, Engelska 6, Matematik 2b, Naturkunskap 2

Ansök via vår hemsida från den 1 februari 2022.

Reportage

Illustratören som blev läke- och livsmedelstekniker

Hur är det att läsa YH-utbildningen läke- och livsmedelstekniker? Vad ska man tänka på? Vad är roligast? Och vågar man sadla om till något helt nytt, mitt i livet? Vi pratar med Christoffer Cerdic, som gick utbildningen i Lund 2017-2019.Folkuniversitetet Mitt

Folkuniversitetet Gävle, Falun, Uppsala, Örebro och Västerås

Folkuniversitetets Yrkeshögskola är en av Sveriges största anordnare av YH-utbildningar. En examen härifrån gör dig attraktiv inom ett yrkesområde där efterfrågan på professionell och kompetent personal är stor! YH-utbildningarna tas fram i nära samarbete med näringslivet. Representanter från företag och...


Läs mer om Folkuniversitetet Mitt och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Läke- och livsmedelstekniker

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Folkuniversitetet Mitt

Bergsbrunnagatan 1
75323 Uppsala

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Läke- och livsmedelstekniker från Folkuniversitetet Mitt, fyll i följande uppgifter:

Reportage
Illustratören som blev läke- och...
Folkuniversitetet i Uppsala

Hur är det att läsa YH-utbildningen läke- och livsmedelstekniker? Vad ska man tänka på? Vad är roligast? Och vågar man sadla om till något helt nytt, mitt i livet? Vi pratar med Christoffer Cerdic, som gick utbildningen i Lund 2017-2019.

Läs mer
Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.