Visar 1-17 av 17 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
  • = Öppen för sen anmälan / har restplatser
Visar 1-17 av 17 träffar

Efter en YH-utbildning inom kategorin personal, arbetsmiljö och HR kommer du att få jobba med personal och arbetsmiljöfrågor. Det kan handla om allt ifrån hur de förhållanden som råder för anställda på en arbetsplats är, där du ska inberäkna så väl de fysiska aspekterna som de psykiska. Arbetsgivaren har det huvudsakliga ansvaret för att se till så att de anställda har en bra arbetsmiljö.

Personal, arbetsmiljö och HR

YH-utbildningar inom personal, arbetsmiljö och HR

YH-utbildningar skapas bara då det finns ett dokumenterat och efterfrågat behov av arbetsmarknaden, vilket innebär att din utbildning inom kategorin personal, arbetsmiljö och HR i nästan 90 procent av fallen leder direkt till en anställning.

De allra flesta YH-utbildningar inom kategorin personal, arbetsmiljö och HR kombinerar också teori med praktik ute på en arbetsplats. Det kallas även för ”Lärande i arbete” (LIA).

Genom LIA:n får du som studerande arbetslivserfarenhet redan under studietiden, och dessutom kontakt med möjliga arbetsgivare redan innan du är klar. Det här ger dig som student ett försprång efter examen, när det är dags att söka jobb inom personal och arbetsmiljö.

Ämnet personal, arbetsmiljö och HR ligger i tiden och personalfunktionen har fått en alltmer framträdande strategis roll inom myndigheter och företag. Detta talar för ett ökat behov av personer med specialinriktning på området. Allt fler företag anammar också betydelsen för att skapa en dynamisk och attraktiv arbetsplats där sjukskrivningarna hålls nere. Även här kommer behovet av kompetens personal och arbetsmiljö att öka i framtiden.

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀