Visar 1-8 av 8 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-8 av 8 träffar

Att vi svenskar bryr oss mer och mer om vår hälsa och utseende är ingen nyhet. Intresset för frisk- och kroppsvård ökar stadigt och såväl jobben. Även YH-utbildningar ökar i sin popularitet, då dessa innehåller mycket praktik, varför det kan vara lättare att efter sin examen få jobb. YH-utbildningar är även kostnadsfria och berättigar till studiemedel från CSN.

YH-utbildningar inom Massage, SPA och Hudvård

Många YH-utbildningarna inom Massage, SPA och Hudvård är väldigt nya, då efterfrågan hela tiden ökar inom denna kategori. Samtidigt blir också YH mer och mer populärt att välja som utbildningstyp.

Det som är positivt för dig som väljer en YH-utbildning inom Massage, SPA och Hudvård är att du får en bred utbildning. Du kommer att ha mycket kunskap när du är färdigutbildad och många jobb att välja på.

Andra fördelar med YH-utbildningar är att LIA (praktik) ingår, vilket ger dig en stadig grund att stå på när du är klar.

Ovanligt är heller inte att du blir erbjuden jobb där du har gjort din praktik. Glöm inte att visa framfötterna när du praktiserar! Ett jobb under en YH-utbildning är ingenting du får, utan något du gör dig förtjänt av.

Mycket kundkontakt i hälsobranschen

Om du vill jobba med Massage, SPA och Hudvård är det viktigt att du är förberedd på att det i denna bransch förekommer mycket kundkontakt. Du bör därför ha ett stort intresse för människor och service!

YH-utbildningar som du kan välja på inom Massage, SPA och Hudvård är bland annat Hudterapeut, Medicinsk massageterapeut och fotterapeut. Se i listan ovan vilken YH-utbildning som passar dig.

De flesta YH-utbildningarna inom Massage, SPA och Hudvård är mellan ett och två år, vilket gör att du kommer ha all kunskap färsk i huvudet när du är redo för arbetslivet. Ansökan till YH-utbildningar sker på respektive skolas hemsida. Lycka till!

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀