Visar 1-6 av 6 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-6 av 6 träffar

Innehållet på YH-utbildningarna inom naturvetenskap ger träning i att förstå och tillämpa vetenskapliga metoder, problemlösning samt att se skillnaden på vedertagna fakta och lösryckta spekulationer. I utbildningarna inriktar man sig främst på hur organismer i vår omvärld hänger ihop.

Läs en YH-utbildning inom naturvetenskapYH-utbildning inom naturvetenskap

Att läsa en YH-utbildning inom naturvetenskap kan leda till varierande arbetsuppgifter och yrken, allt beroende på vilken inriktning man väljer. Bland YH-utbildningarna finns det ett flertal specialiseringar att välja emellan.

Innehållet i utbildningarna på Yrkeshögskola inom kategorin naturvetenskap bygger på kunskap som uppkommit vid produktionen av varor och tjänster, och de syftar till att leda till jobb direkt efter examen.

De allra flesta YH-utbildningar inom naturvetenskap kombinerar också teori med praktik ute på en arbetsplats. Det kallas även för ”Lärande i arbete” (LIA). Genom LIA:n får du som studerande arbetslivserfarenhet redan under studietiden, och dessutom kontakt med möjliga arbetsgivare redan innan du är klar.

Det här ger dig som student ett försprång efter examen, när det är dags att söka jobb. Eftersom att YH-utbildningarna inom naturvetenskap är breda öppnas flera dörrar än vad det stängs i ditt framtida arbetsliv.

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀