Campus Mölndal

i Mölndal (+ 2 orter)
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

Yrkeshögskolan Campus Mölndal

Yrkeshögskolan Campus Mölndal är en kommunal aktör som värdesätter att våra utbildningar håller en hög kvalitet. Vi bedriver utbildningar i nära samarbete med näringslivet för att matcha arbetsmarknadens framtida behov. Med modern kompetens och breda nätverk ger vi våra 250 studerande bästa möjliga förutsättningar att ta sig an morgondagens arbetsmarknad och nå sina drömyrken.

Våra lärare har hög kompetens inom sitt undervisningsområde och får goda förutsättningar att göra ett bra jobb. Våra utbildningsledare har ett gott samarbete med branschen och tar fram LIA-platser hos företag som har intresse av att rekrytera från utbildningen. Innehållet i utbildningarna utvecklas löpande tillsammans med arbetslivet för att säkerställa att våra studerande tar examen med rätt kompetens för att vara attraktiv på arbetsmarknaden.

IT

Våra IT-utbildningar är utformade för att du ska få en gedigen grundkunskap att bygga vidare på när du väl kommit ut i arbetslivet. Utöver teknisk kompetens får du även träning i samarbete och konsultmässighet. Viktigast av allt: Du utvecklar förmåga att lära nytt på egen hand, en av de viktigaste kompetenserna att ha med dig ut i arbetslivet. Utbildningen är utformad för att på ett smidigt sätt övergå i anställning, genom att avslutas med en terminslång praktikperiod.

Teknik

Teknikutvecklingen går snabbare än någonsin och behovet av teknisk kompetens ökar i många branscher. 

CAD-konstruktör blir bara mer och mer eftertraktad i och med den ökade kravställningen på hållbara produkter. Verkstadsbolag inom flera industrier har ett ökande behov av CAD-konstruktörer för att hålla sina produkter uppdaterade och konkurrenskraftiga. Vår utbildning CAD-konstruktör produktutveckling ger dig verktygen att planera och utföra konstruktionsarbete, såväl vid nykonstruktion som vid optimering av befintlig produkt.

Aktiveringspedagog

Våra utbildningar till Aktiveringspedagog är unika genom sin processinriktade pedagogik. Vi har under 20 år vidareutvecklat och förfinat det pedagogiska upplägget för att ge dig en utbildning som tränar upp din förmåga till reflektion, metodutveckling och handledning. Efter avslutad utbildning kommer du att vara eftertraktad av verksamheter inom LSS, rehabilitering och äldreomsorg.


För mer information om Campus Mölndal, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Campus Mölndal

Varför välja Campus Mölndal?

Samarbete med branschen

Eftertraktad utbildning

CSN berättigad

Utbildningar

YH-utbildning
Data / IT
CAD Utbildningsform Längd Ort
CAD-konstruktör produktutveckling Klassrum 2 år Mölndal
IT-projektledare
IT-projektledare Klassrum 1,5 år Flera orter (2)
IT-säkerhet
Moln- och virtualiseringsspecialist Klassrum 2 år Flera orter (2)
Programmering
Cloud Developer Klassrum 2 år Flera orter (2)
Javautvecklare - Integration Klassrum, Distans 2 år Flera orter (3)
Vård / Omsorg
Funktionsnedsättning
Aktiveringspedagog inom LSS Klassrum Flera orter (2)
Aktiveringspedagog inriktning äldre/rehabilitering Klassrum Flera orter (2)

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Campus Mölndal

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Campus Mölndal

Krokslätts Fabriker 30
431 37 Mölndal


Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 9 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Samira
02 feb 2023
Riktig bra utbildning!👌👩‍💻

Har lärt mig väldigt mycket på kort tid utan tidigare erfarenhet inom IT. Rekommenderar stark!

5/5
John
01 feb 2023
Molnbaserad och lokal infrastruktur

Lärarna och utbildningsledare mycket hjälpsamma på en utvecklande och stimulerande miljö och stor kamratskap bland de studerande. Bra kontakter inom industrin under utbildningen...

Visa mer
5/5
Petri
30 jan 2023
Hade höga förväntningar, det var bättre!

Under hela utbildningen har skolan gett mig en trygg känsla och funnits där vid alla mina behov i studierna. Utbildningen har gett mig riktigt gedigna kunskaper att taga med mig...

Visa mer
Highlights