Yrkeshögskolan Campus Mölndal

Campus Mölndal är en kommunal aktör som värdesätter att våra utbildningar håller en hög kvalitet. Våra lärare har hög kompetens inom sitt undervisningsområde och får goda förutsättningar att göra ett bra jobb. Våra utbildningsledare har ett gott samarbete med branschen och tar fram LIA-platser hos företag som har intresse av att rekrytera från utbildningen. Innehållet i utbildningarna utvecklas löpande tillsammans med arbetslivet för att säkerställa att våra studerande tar examen med rätt kompetens för att vara attraktiv på arbetsmarknaden.

IT

Våra IT-utbildningar är utformade för att du ska få en gedigen grundkunskap att bygga vidare på när du väl kommit ut i arbetslivet. Utöver teknisk kompetens får du även träning i samarbete och konsultmässighet. Viktigast av allt: Du utvecklar förmåga att lära nytt på egen hand, en av de viktigaste kompetenserna att ha med dig ut i arbetslivet. Utbildningen är utformad för att på ett smidigt sätt övergå i anställning, genom att avslutas med en terminslång praktikperiod.

Aktiveringspedagog

Våra utbildningar till Aktiveringspedagog är unika genom sin processinriktade pedagogik. Vi har under 20 år vidareutvecklat och förfinat det pedagogiska upplägget för att ge dig en utbildning som tränar upp din förmåga till reflektion, metodutveckling och handledning. Efter avslutad utbildning kommer du att vara eftertraktad av verksamheter inom LSS, rehabilitering och äldreomsorg.


För mer information om Campus Mölndal, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Campus Mölndal

Utbildningar

YH-utbildning
Data / IT
CAD Utbildningsform Längd Ort
CAD-konstruktör plast/mekanik Klassrum 2 år Mölndal
IT-projektledare
IT-projektledare Klassrum 1,5 år Flera orter (2)
IT-säkerhet
Moln- och virtualiseringsspecialist Klassrum 2 år Flera orter (2)
Programmering
Cloudutvecklare Klassrum 2 år Flera orter (2)
Javautvecklare - Integration Klassrum, Distans 2 år Flera orter (2)
Vård / Omsorg
Funktionsnedsättning
Aktiveringspedagog inom LSS Klassrum Flera orter (2)
Aktiveringspedagog inriktning äldre/rehabilitering Klassrum Flera orter (2)

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Campus Mölndal

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Campus Mölndal

Krokslätts Fabriker 30
431 37 Mölndal


Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 9 recensioner.

Samira

Har lärt mig väldigt mycket på kort tid utan tidigare erfarenhet inom IT. Rekommenderar stark!

John

Lärarna och utbildningsledare mycket hjälpsamma på en utvecklande och stimulerande miljö och stor kamratskap bland de studerande. Bra kontakter inom industrin under utbildningens gång.

Petri

Under hela utbildningen har skolan gett mig en trygg känsla och funnits där vid alla mina behov i studierna. Utbildningen har gett mig riktigt gedigna kunskaper att taga med mig in i min nya IT-karriär! Rekommenderar!!!

Beställ information

För att få mer information från Campus Mölndal, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,7)
Baseras på 9 recensioner.