Visar 1-20 av 43 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
  • = Öppen för sen anmälan / har restplatser
Visar 1-20 av 43 träffar
1
2
3

Dina framtida arbetsuppgifter kommer att variera myckt om du väljer att jobba inom kommunikation och PR. Mycket beroende på vilken inriktning och specialisering du väljer på din YH-utbildning.

Många vägar att välja

Beroende på vad du är intresserad av inom kommunikation och PR finns det flera vägar att gå. Du kan exempelvis jobba som:

  • Kommunikatör
  • Redaktör
  • Informatör
  • PR-konsult
  • Copywriter
  • Projektledare


Har du kanske en utbildning sedan tidigare? Då är ett alternativ att komplettera den genom att inrikta dig mot en specialitet. På så sätt blir du unik med din sammanslagna kompetens.

Kommunikation / PR är utvecklande

Om du vill jobba med kommunikation och PR kommer du hela tiden att lära dig nya saker, då tekniken hela tiden utvecklas. I takt med att tekniken utvecklas uppstår det hela tiden nya sätt att nå ut med nya budskap, så det gäller att du är lyhörd, är i framtakt och vågar pröva nya vägar.

Praktik ingår på YH-utbildningar

Det som är bra med att läsa en YH-utbildning inom kommunikation och PR är att du får tillämpa dina teoretiska kunskaper ute i näringslivet, genom så kallad LiA, Lärande i Arbete. Denna del av utbildningen utgörs oftast av en tredjedel.

På så vis kan du redan under din utbildning bygga ett nätverk, knyta viktiga kontakter för framtiden och ha större möjlighet till arbete direkt efter att du tagit din examen. För att en YH-utbildning ska få starta måste det också finnas ett behov på arbetsmarknaden.

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀