Visar 1-20 av 57 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
  • = Öppen för sen anmälan / har restplatser
Visar 1-20 av 57 träffar
1
2
3

Vilken bransch passar dig bäst?

Som projektledare är det en fördel om du är strukturerad, engagerad, motiverande och driven. Du kommer att driva projekt framåt och kan arbeta inom de flesta branscher - du kommer därför ha stor nytta av din Yh-utbildning inom projektledning! 

Projektledarens arbetsuppgifter

Som projektledare är den främsta arbetsuppgiften att driva projekt av olika slag framåt genom att planera, leda och styra projekten. Ett projekt är uppdrag som är avgränsat i tid, allt ifrån några dagar till längre projekt, och har en budget som du som projektledare ska förhålla dig till.

Ett projekt kan till exempel handla om att utveckla eller lansera en produkt, driva ett byggprojekt, marknadsföra en vara eller tjänst, bygga en hemsida eller genomföra interna förändringar. Reklam, media och IT är branscher där det dagliga arbetet många gånger helt är uppbyggt i projektform.

Som projektledare leder du människor med olika kompetenser som behövs för att genomföra projektet. Det är därför viktigt att du är en god ledare och skapar ett kreativt arbetsklimat bland deltagarna och stimulera nytänkande. Du kommer att ha övergripande koll på projektet och hur det fortlöper för att kunna sätta in åtgärder om det skulle behövas. Det finns olika projekt metodiker som du kan arbeta efter, det är något som du kommer lära dig mer om under en Yh-utbildning inom projektledning.

Yh-utbildning inom projektledning

Eftersom projektledning är så brett och finns inom olika branscher finns det många olika inriktningar på Yh-utbildningar att välja mellan. Ditt intresse för vilken bransch du helst vill jobba inom kan hjälpa dig att avgöra vilken inriktning som passar dig bäst.

Lycka till med dina studier! 

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀