Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Dynamisk försäljning – digital och relationsorienterad

Akademi Båstad Yrkeshögskola
Sammanfattning
Korta YH-utbildningar
Båstad, Distans
12 veckor
Deltid, distans
CSN-berättigad

Om utbildningen

DYNAMISK FÖRSÄLJNING

Dynamisk försäljning – digital och relationsorienterad är en s.k. kort YH-utbildning.
Utbildningen ska höja kompetensen hos idag redan yrkesaktiva inom försäljningsområdet. Vi ser ett förändrat behov av kunskap, färdighet och kompetens hos säljare till följd av utvecklingen mot ökad digitalisering och därmed ändrade köpbeteenden.

Utbildningen, som är på halvfart, vänder sig alltså till yrkesverksamma och erbjuder möjligheten att kombinera studier med arbete.

Denna korta YH-utbildning utvecklar dynamisk säljförmåga, dvs. att kontinuerligt förstå och anpassa sin säljteknik till en föränderlig kundgrupp och marknad.

För mer information om Dynamisk försäljning – digital och relationsorienterad, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja Akademi Båstad Yrkeshögskola?

Externa föreläsare

Samarbete med

branscher

Behov på

arbetsmarknaden

Kursinnehåll

Kursen sammanlänkar kunskaper och färdigheter som en säljare behöver för att utveckla kompetens att hantera den digitala arenan och verka via alla de kanaler och verktyg som finns för försäljning.
Kursen ger kunskaper om hur nya affärer skapas och om vikten av att lyssna , ställa rätt frågor och analysera för att skapa samhörighet och dialog med kunden. Det är avgörande att bemästra social selling, som handlar om att bygga relationer genom så väl personlig kontakt som via sociala kanaler.
Utifrån kunskaper, metoder och verktyg inom fysisk och digital försäljning utvecklas den studerandes färdigheter att driva försäljningsprocesser på ett framgångsrikt sätt mot uppsatta mål.

Kursen ger de studerande kompetens att anpassa sitt bemötande, sin rådgivning och sitt arbetssätt utifrån kundens behov och förutsättningar och kompetens att framgångsrikt kommunicera i olika kanaler för att skapa trovärdiga och varaktiga affärsrelationer. Kursens röda tråd är relationsorienterad dynamisk försäljning.

I kursen ingår bl.a:
– Försäljningsteknik och förhandling
– Behovsanalys
– Mötesbokning
– Försäljningsprocessen ur ett person- och situationsanpassat perspektiv (Social selling)
– Customer Relationship Management (CRM)

Så ansöker du

GRUNDLÄGGANDE BEHÖRIGHETSKRAV

Slutförd svensk eller utländsk gymnasieutbildning eller motsvarande, alternativt praktisk erfarenhet, eller motsvarande förutsättningar att tillgodogöra sig utbildningen.

SÄRSKILDA FÖRKUNSKAPER

Yrkeserfarenhet – Minst 1 år på heltid (eller 2 år halvtid) dokumenterad yrkeserfarenhet inom försäljning.

REELL KOMPETENS

Du som helt eller delvis saknar den formella behörigheten, gäller både grundläggande behörighet och särskilda förkunskapskrav, kan åberopa reell kompetens. Detta innebär att du ber oss pröva din behörighet på andra grunder än formella betyg.

Ansökan:
Du söker till utbildningen via YH-antagning. Sista ansökan är den 28 februari. Ansökan görs digitalt. Glöm inte att bifoga alla de underlag som vi behöver för att kunna avgöra om du är behörig till utbildningen. 

Kostnader

Avgiftsfri och CSN-berättigad ubildning.

Akademi Båstad Yrkeshögskola

EN UTBILDNINGSANORDNARE MED LÅNG ERFARENHET! Akademi Båstad Yrkeshögskola erbjuder utbildningar inom olika yrkesområden. T.ex. Besöksnäring, Trädgård, Ledarskap, Revenue Management, Restaurang och Vård. Samtliga Yh-utbildningar är framtagna i samarbete med respektive bransch. Det betyder att utbildningarna innehåller kurser som är väl...


Läs mer om Akademi Båstad Yrkeshögskola och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Dynamisk försäljning – digital och relationsorienterad

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Akademi Båstad Yrkeshögskola

Lyckan 15
269 22 Båstad

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Dynamisk försäljning – digital och relationsorienterad från Akademi Båstad Yrkeshögskola, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.