Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Om skolan

FöretagsuniversitetetFöretagsuniversitetet

Företagsuniversitetet erbjuder fortbildning i fyra olika former: öppna kurser, företagsanpassade utbildningar, konferenser samt YH-utbildningar. 

Företagsuniversitetet genomför de flesta öppna kurserna i sina nya fräscha och funktionella lokaler i Posthuset 7A i Stockholm, men även i Göteborg.

Utbildning är en investering för framtiden, både för den enskilde medarbetaren och för företaget. Därför är Företagsuniversitetets ambition att ge utbildning av högsta kvalitet, det vill säga aktuellt och relevant innehåll, god pedagogik som kombinerar teori med många praktiska övningar och diskussioner. Och inte minst viktigt - en service på toppnivå, allt för att skapa bästa möjliga förutsättningar för inlärning.

Målet är att deltagarna direkt, dagen efter kursen, ska kunna använda sina nya kunskaper i arbetet.

De kursledare som finns på Företagsuniversitetet är handplockade från yrkeslivet. De är goda pedagoger samtidigt som de har dokumenterade teoretiska kunskaper och praktisk yrkeserfarenhet av det ämne de undervisar i.


För mer information om Företagsuniversitetet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Företagsuniversitetet

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Företagsuniversitetet

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Företagsuniversitetet

Dalagatan 5
121 27 Stockholm

Tel: 08-600 62 00
www.foretagsuniversitetet.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 12 recensioner.

Richard Olsson
Jag tyckte att denna kurs var ett bra komplement till den YH-kurs i Ledning och samordning av informations- och cybersäkerhet som jag redan gått hos Företagsuniversitetet. Kursen i Cybersäkerhet är mer framåtblickande och gör att verktygen för ledning och samordning sätts i perspektiv.
Mikaela
En riktigt spännande och bra, grundläggande utbildning inom cybersäkerhet. Relevanta och intressanta ämnen med bra lärare. Kan varmt rekommenderas!
Daniel Ridderton
En bred kurs om olika delar i vad som ingår i "Cyber Security". Även om du normalt inte jobbar dagligen med Cyber Security så kommer du få många nya insikter och det går att dra många paralleler om du t.ex. jobbar med Risk management fysisk säkerhet. Kunniga och engagerade utbildare. Var beredd på att avsätta tid för självstudier inför varje in...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information från Företagsuniversitetet, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,8)
Baseras på 12 recensioner.