Visar 1-13 av 13 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-13 av 13 träffar

Ett yrke inom säkerhet kan vara både krävande och utmanande samtidigt som det varierar oerhört beroende på vilken inriktning du bestämmer dig för. Bland YH-utbildningarna kan du finna flera olika inriktningar som kan leda ditt drömyrke. Läs mer om de olika inriktningarna inom kategorin säkerhet, och välj din.

YH-utbildning inom säkerhet

YH-utbildningar skapas bara då det finns ett dokumenterat och efterfrågat behov på arbetsmarknaden, vilket innebär att din utbildning inom säkerhet i cirka 90 procent av fallen leder till en anställning.

De allra flesta YH-utbildningar inom kategorin säkerhet kombinerar också teori med praktik ute på en arbetsplats. Det kallas även för ”Lärande i arbete” (LIA).

Genom LIA:n får du som studerande arbetslivserfarenhet redan under studietiden och dessutom kontakt med möjliga arbetsgivare redan innan du är klar. Det här ger dig som student ett försprång efter examen, när det är dags att söka jobb inom säkerhet.

Sök jobb som säkerhetssamordnare efter examen

Ett exempel på yrke du kan få efter en avslutad utbildning inom säkerhet är säkerhetssamordnare. Som säkerhetssamordnare kommer du att jobba med krishantering och risker på företag, organisationer eller myndigheter. Nya hotbilder och lagar mot företag ställer allt högre krav på säkerheten.

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀