Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Yh-utbildningar inom säkerhet och försvar

Vill du läsa en utbildning inom säkerhet och försvar? Här har vi samlat information om olika utbildningar som kan passa dig. Ta steget mot din dröm idag – här hittar du din framtida Yh-utbildning inom säkerhet och försvar!

 
Visar 1-4 av 4 träffar
Sökresultat Ort
Customs Compliance Specialist
YHiM - Yrkeshögskolan i Mölnlycke
Mölnlycke
Sverige är i högsta grad beroende av export och import. Området är komplext och flera myndigheters olika krav och regelverk...
Informationssäkerhetssamordnare
Företagsuniversitetet
Stockholm
Informationssäkerhetssamordnare Välkommen till Företagsuniversitetets yrkeshögskoleutbildning Informationssäkerhetssamordnare! Kursstart sker i augusti 2018 och 2019 i Stockholm.    Utbildningen Informationssäkerhetssamordnare förbereder dig inför en...
Säkerhets- och trygghetskoordinator
Företagsuniversitetet
Flera orter (3)
Säkerhets- och trygghetskoordinator Välkommen till Företagsuniversitetets yrkeshögskoleutbildning Säkerhets- och trygghetskoordinator! Kursstart sker i augusti/september 2018 och 2019 i Stockholm, Malmö och...
Tullspecialist
TUC Yrkeshögskola
Linköping
Som tullspecialist arbetar du inom tullområdets alla olika delar och har den specialistkompetens som efterfrågas. Sverige är en liten, konkurrenskraftig...
  • = Videopresentation finns
Visar 1-4 av 4 träffar
 

Ett yrke inom säkerhet kan vara både krävande och utmanande samtidigt som det varierar oerhört beroende på vilken inriktning du bestämmer dig för. Bland YH-utbildningarna kan du finna flera olika inriktningar som kan leda ditt drömyrke. Läs mer om de olika inriktningarna inom kategorin säkerhet, och välj din.

YH-utbildning inom säkerhet

YH-utbildningar skapas bara då det finns ett dokumenterat och efterfrågat behov på arbetsmarknaden, vilket innebär att din utbildning inom säkerhet i cirka 90 procent av fallen leder till en anställning.

De allra flesta YH-utbildningar inom kategorin säkerhet kombinerar också teori med praktik ute på en arbetsplats. Det kallas även för ”Lärande i arbete” (LIA).

Genom LIA:n får du som studerande arbetslivserfarenhet redan under studietiden och dessutom kontakt med möjliga arbetsgivare redan innan du är klar. Det här ger dig som student ett försprång efter examen, när det är dags att söka jobb inom säkerhet.

Sök jobb som säkerhetssamordnare efter examen

Ett exempel på yrke du kan få efter en avslutad utbildning inom säkerhet är säkerhetssamordnare. Som säkerhetssamordnare kommer du att jobba med krishantering och risker på företag, organisationer eller myndigheter. Nya hotbilder och lagar mot företag ställer allt högre krav på säkerheten.

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från yhutbildningar.se