Skövde Yrkeshögskola

i Skövde (+ 2 orter)

Skövde Yrkeshögskola

Skövde Yrkeshögskola

Skövde Yrkeshögskola erbjuder i nuläget åtta yrkeshögskoleutbildningar inom vård & omsorg, teknik och tillverkning samt samhällsbyggnad och teknik. Vi erbjuder också enstaka kurser. Vi satsar på flexibilitet. Hos oss har du som vuxenstuderande stora möjligheter att påverka dina studier. Flera av utbildningarna bedrivs på distans och det finns goda möjligheter att kombinera studier med arbete.

Skövde Yrkeshögskola
är en del av Vuxenutbildning Skövde. Vuxenutbildning Skövde erbjuder utbildning för vuxna på alla nivåer, från grundskoleutbildning och Svenska för invandrare till gymnasieutbildning, reguljära kurser och uppdragsutbildning.


Vårt Vägledningscentrum är den enklaste vägen vidare för dig som vill studera som vuxen eller har behov att prata med någon om studier och yrkesval. Där finns våra studievägledare som erbjuder kostnadsfri studie- och karriärvägledning.


Utbildningar

Mässa

Välfärdsteknologimässa 13 mars

Onsdag 13 mars kl. 13.00–16.00 arrangerar vi återigen en Välfärdsteknologimässa i Arena Skövde. Förra året lockade mässan drygt 50 utställare och ca 1000 besökare. Ingen entréavgift och ingen anmälan krävs.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2024-03-13    Tid:   13:00 - 16:00  

Hitta till utbildaren

Skövde Yrkeshögskola

Skövde kommun
Wennerbergs gata 2
541 50 Skövde

Tel: 0500-49 80 00
www.skovde.se

Highlights