Filtrera efter
Medicin / Farmaci
Utbildningstyp
Plats
Utbildningsform
Fler filter
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-20 av 29 träffar
1
2
Annonser

Fler kategorier inom Medicin / Farmaci

Populära platser

Reportage inom Medicin / Farmaci

Medicin och Farmaci finns inom många yrken. De mest kända är förmodligen yrken du förknippar med vårdområdet som läkare, sjuksköterska och sjukgymnast. YH-utbildningar som apotekstekniker, medicinsk sekreterare, tandsköterska och vårdadministratör hör till vanliga yrken inom kategorin Medicin och Farmaci.

medicinYH-utbildning inom Medicin och Farmaci

Medicin som kunskap, vetenskap och praktik handlar om att förebygga, bota och lindra mänskliga sjukdomar. Medicinsk vetenskap sysselsätter forskare och vårdpersonal världen över och ämnet ingick i de fem första vetenskaperna som fick dela ut Nobelpris.

Idag erbjuds det flera olika varianter och inriktningar bland YH-utbildningarna inom medicin och farmaci. YH-utbildningarna inom medicin och farmaci varierar i tid, mellan 1-3 år och kombinerar teori med praktik ute på en arbetsplats. Det kallas även för ”Lärande i arbete” (LIA).

Genom LIA:n får du som studerande arbetslivserfarenhet redan under studietiden, och dessutom kontakt med möjliga arbetsgivare redan innan du är klar. Det här ger dig som student ett försprång efter examen, när det är dags att söka jobb.