Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Yrkesutbildningar - en språngbräda ut i arbetslivet!

Nordiska Textilakademin bedriver yrkes- och yrkeshögskoleutbildningar (YH) som förser textilbranschen med kompetent arbetskraft.

Våra yrkesutbildningar med inriktning på textilbranschen – från design till sälj
och inköp samt kvalitets- och produktionsutveckling. I år har vi också en ny YH-utbildning till Textiltekniker/Processoperatör för dig som gillar produktion och maskinkunskap.

Kursinnehållet i våra utbildningar är direkt anpassat till arbetsmarknadens och näringslivets behov, med ett praktiskt fokus, där teori varvas med praktisk kunskap. Kombinationen av teoretiskt lärande och möjlighet att praktiskt prova sina kunskaper inom arbetsplatsförlagd utbildning, det vi inom YH kallar Lärande i arbete (LIA) och kontinuerliga företagssamarbeten under utbildningen ger de studerande stora konkurrensfördelar på vägen mot arbete. Nordiska Textilakademins unika sätt att förena utbildning med skarpa projekt med näringslivet gör att studenterna får med sig alla verktyg de behöver för att vara anställningsbara och konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden. Genom Nordiska Textilakademins stora nätverk inom branschen har studenterna dessutom unika möjligheter att bygga ett starkt kontaktnät för framtiden.

Fristående utbildningar och kurser

Nordiska Textilakademin bedriver utbildning inom textil och mode på flera nivåer. Utöver 2-åriga YH-utbildningar på heltid (400 YH-poäng) erbjuder vi korta YH-utbildningar (upp till 100 YH-poäng) samt kurser och påbyggnadsutbildningar på deltid och/eller distans inom textil- och moderelaterade ämnen såsom: mode design, grafisk design, programvaror för att nämna några kurser ur vårt breda utbud. I menyn ovanför kan du läsa mer om våra utbildningar. 
För mer information om Nordiska Textilakademin, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Utbildningar - Nordiska Textilakademin

Nordiska Textilakademins Facebook

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Nordiska Textilakademin

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Nordiska Textilakademin

Nordiska Textilakademin

Skaraborgsvägen 3A
506 30 Borås


Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 9 recensioner.

Josefin Larsen
Jag är så nöjd med min utbildning hos Nordiska Textilakademin. Den har varit otroligt givande i form av kunskap och det jag fått lära mig. Att vi också har haft praktik har gjort att man fått sätta den teoretiska kunskapen i praktiken vilket ger en större uppfattning och förståelse för branschen. Dessutom öppnar det upp möjligheter för jobb. Jag...
Visa mer
Madde
Rolig kurs för den som vill utmana sig och vara kreativ. Bra lärare!
Hanna
Utbildningen var mycket lärorik och rolig! Den visade sig innehålla mycket mer än vad jag hade förväntat mig, men på ett väldigt bra sätt! Föreläsningarna och exempeluppgifterna var väldigt bra att luta sig tillbaka mot och feedbacken gav fördjupad insikt i vad man kunde utveckla med uppgiften. Ett plus för att även kommunikationen var väldigt b...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information från Nordiska Textilakademin, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 9 recensioner.