Filtrera efter
Pedagogik
Utbildningstyp
Plats
Utbildningsform
Fler filter
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-20 av 23 träffar
1
2
Annonser

Populära platser

Reportage inom Pedagogik

Idag finns det många olika förgreningar inom det pedagogiska ämnet. I och med att pedagogik i sig är så stort har inriktningarna anpassats både efter hur arbetsmarknaden förändras men också för att nå så många intressenter som möjligt. Pedagogisk kunskap är relevant för verksamhet såväl inom samhällets institutioner, lärosäten samt inom näringslivets olika områden.

pedagogikYH-utbildningar inom pedagogik

Bland YH-utbildningarna inom kategorin pedagogik så finns det flera alternativ vad gäller inriktningar och specialiseringar, och de finns placerade runtom i landet. För dig om inte har möjlighet att ta dig till föreläsningar och dylikt, finns det även möjlighet till att läsa på distans för vissa inriktningar. Innehållet i utbildningarna på Yrkeshögskola inom kategorin pedagogik bygger på kunskap som uppkommit vid produktionen av varor och tjänster, och de syftar till att leda till jobb direkt efter examen.

De allra flesta YH-utbildningar inom kategorin pedagogik kombinerar också teori med praktik ute på en arbetsplats. Det kallas även för ”Lärande i arbete” (LIA). Genom LIA:n får du som studerande arbetslivserfarenhet redan under studietiden, och dessutom kontakt med möjliga arbetsgivare redan innan du är klar. Det här ger dig som student ett försprång efter examen, när det är dags att söka jobb inom pedagogik.