Campus Ljungby

Utbildning för verkligheten

Både Campus Ljungby och deras partnerföretag tycker att man som student ska utveckla sina kunskaper och kontakter ute i verkligheten. Därför tillbringar Campus Ljungbys studenter minst 20 procent av studietiden hos ett av dem. Du får skarpa uppdrag. Ni lär känna varandra. Företagen får ny kunskap. Win-win helt enkelt.

Campus Ljungby, föredetta CIL, bildades 2001 och bygger på ett nära samarbete mellan Linnéuniversitetet, regionens näringsliv och offentliga sektor. Campus Ljungby leds av en styrelse som består av representanter från dessa organisationer samt Internationella Handelshögskolan i Jönköping och Högskolan i Halmstad.

Gemensamt för Campus Ljungbys utbildningar

På Campus Ljungby i Ljungby finns både akademiska utbildningar och yrkeshögskola inom områdena logistik, teknik, inköp, ekonomi och produktionsutveckling med nära koppling till näringslivet som gemensam utgångspunkt. Gemensamt för utbildningarna är;

Samarbete med partnerföretag

Campus Ljungbys nätverk av partnerföretag gör att de hela tiden kan stämma av innehållet i utbildningarna mot efterfrågan på arbetsmarknaden. Partnerföretagen värdesätter kunskapsutbytet med Campus Ljungbys studenter.

Jobbfokus

Efter avslutade studier på Campus Ljungby ska studenterna både vara redo för och efterfrågade på arbetsmarknaden. Det handlar inte bara om teoretiska kunskaper utan även om möjligheten att få testa sina kunskaper i verkligheten – på något av partnerföretagen.

Individuellt stöd för personlig utveckling

Campus Ljungby ger sina studenter stöd och utveckling även på det personliga planet.  De gör det möjligt för dig att motsvara det arbetsmarknaden efterfrågar – målet är att du ska ha en anställning direkt efter examen.


För mer information om Campus Ljungby, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Campus Ljungby

Varför välja Campus Ljungby?

Bostadsgaranti

Praktik/LIA

Bra kontakter med näringsliv

Utbildningar

YH-utbildning
Data / IT Utbildningsform Längd Ort
IT-infrastrukturtekniker – moln & säkerhet Klassrum 2 år Ljungby
Ekonomi
Redovisningsekonom
Redovisningsekonom 430 yhp Klassrum 86 veckor Ljungby
Försäljning / Handel
Inköp
Strategiskt inköp och upphandling 425 yhp Klassrum 2 år Ljungby
Teknik
Production Planner, Change & Sustainability 400 yhp Klassrum 2 år Ljungby
Produktionsutveckling 300 yhp Klassrum 1,5 år Ljungby
Servicetekniker
Servicetekniker - industri & automation 400 yhp Klassrum 2 år Ljungby

Ortbeskrivning

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Campus Ljungby

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Campus Ljungby

Stationsgatan
341 60 Ljungby

Tel: 0372-78 00 20
campusljungby.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 11 recensioner.

Åsa

Utbildningen har ökat min kunskap inom inköp och upphandling och varit personligt utvecklande. Föreläsarna har varit kunniga och duktiga på att lära ut. I utbildningen ingår LIA-perioder vilket ger chansen att få få förståelse och erfarenhet inom yrket samt skapa goda kontakter för framtiden.

Emmelie

Väldigt bra utbildning! Skönt att den finns i Ljungby. Varit väldigt lite strul med sändningarna, det har funkat bra.

Maja

Det har varit bra. Tråkigt att pandemin satte in mitt i så vi inte kunde vara mer på campus. Men har varit där så mycket som har gått. Tycker inte att jobbcirkusen ska upp där igen nu utan det var skönt att se den var borta. Den har tagit onödiga grupprum och plats efter pandemin.

Beställ information

För att få mer information från Campus Ljungby, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,4)
Baseras på 11 recensioner.