Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Frontend Developer

Hyper Island
Sammanfattning
Yh-utbildning
Stockholm
2 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Startdatum: 2020-08-10 - Stockholm
Sista ansökan: 2020-04-10

Frontend Developer

Frontend Developers producerar fantastiska användarupplevelser

Frontend Developers hjälper till att producera fantastiska användarupplevelser på webben och i appar genom att använda HTML, CSS och JavaScript och kan enkelt skifta mellan olika verktyg och programmeringsspråk.

Frontend Developers gör verklighet av användarupplevelsen som designers, teammedlemmar och kunder vill uppnå. Men det handlar inte bara om hårda tekniska färdigheter, du måste också ha förmågan att kunna planera dina projekt, kommunicera dina idéer och hålla teamet på rätt spår.

Hyper Island sätter Frontend Developers i team med våra designstudenter. På så sätt lär du dig användbara sätt att kombinera grafisk design med kodningsprinciper och samtidigt behärska kommunikationen och samarbetet som behövs för att producera interaktiva användarupplevelser.

Vad får du lära dig under utbildningen?

Detta program kommer att förbereda dig för en spännande karriär som Frontend Developer. Efter din examen ska du ha följande färdigheter:

  • Kunskap om HTML, CSS, PHP, Javascript och MySQL
  • Översikt över CMS-system: WordPress, Drupal och Adobe AEM
  • Översikt över Backbone, Angular, Node.js AJAX, REST, JSON, API och SEO
  • Databaskunskap inom SQL, MongoDB eller liknande
  • Grundläggande kunskaper om att översätta digital design till en utvecklad slutprodukt
  • Möjligheten att testa och fel söka efter kod

För mer information om Frontend Developer, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Karriärmöjligheter

Efter din utbildning kommer du till exempel kunna jobba som: Data Analyst, Digital Data Strategist, Marknadsanalytiker, Konvertering Specialist, Marketing Strategist med flera. 

Få branschrelevanta färdigheter

Allt kursinnehåll är utformat för att möta branschens behov och levereras av branschfolk som är i framkant i sina områden. Verkliga projektunderlag som fastställts av riktiga kunder utgör kärnan i programmet och utvecklas i nära samarbete med vårt nätverk av industripartners.

Yrkesutbildning när den är som bäst

Detta program är ett yrkesutbildningsprogram vilket innebär att du ska utöva erfarenhetsbaserat lärande; inga läroböcker, tester eller traditionella lärare. Istället kommer du att vara en del av en inlärningsmiljö som fokuserar på samarbete och hög energinivå, vilket speglar den moderna arbetsplatsdynamiken. Omgiven av en mängd olika talangs- och branschexperter från hela världen får du möjlighet att skapa lösningar baserade på verkliga problem med riktiga kunder.

Ansökan och behörighet

Sökande måste ha en gymnasieexamen eller motsvarande utländsk motsvarighet samt matematik 2 och programmering 1 eller motsvarande kunskaper som erhållits från gymnasiet, högre utbildning eller genom tidigare praktisk erfarenhet.

Sammanfattning

Datum: 5 augusti 2019 - 9 april 2021. Ansökan är nu öppen, sista ansökningsdag är 5 april 2019

Kostnader

Svenska och nordiska invånare kan kostnadsfritt studera detta program. Programmet är godkänt av CSN. För internationella sökande är programavgiften 205 000 SEK.

Hyper Island

Hyper Island

Hyper Island är en yrkeshögskola inom digitala media, marknadsföring och digital strategi. Skolan startade i Karlskrona 1996, och har sedan dess växt till en internationell organisation verksamma i New York, Singapore, Sao Paulo, Manchester, London, Stockholm och Karlskrona. Att vara...


Läs mer om Hyper Island och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Frontend Developer

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Hyper Island

Telefonvägen 30
126 26 Hägersten


Beställ information

För att få mer information om Frontend Developer via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.